Miele warmtepompdroger TML840WP review

Miele warmtepompdroger TML840WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TML840WP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voor iedere was het juiste droogprogramma
De vrijstaande TKG840WP kan een belading van maximaal acht kilogram aan en is voorzien van een startuitstel tot 24 uur. Met deze fraaie witte warmtepompdroger van Miele heb je voor iedere wassoort de beschikking over een passend droogprogramma. Zo komen overhemden met minder kreuken uit de trommel, wordt fijne was beter beschermd en blijven je favoriete jeans langer mooi. Door stoom en warmte zorgt de speciale SteamFinish-functie er bovendien voor dat je wasgoed in de droger glad wordt gestreken.
Betere bescherming en een perfect droge was
Deze warmtepompdroger van Miele is al net zo zuinig op je portemonnee en het milieu als op al je kostbare kleding:
Geen pluisjes meer in je wasgoed of de machine: dankzij de speciale filters in deze warmtepompdroger krijgen pluisjes geen kans meer. Daardoor blijft je wasgoed pluisvrij en raakt de Miele TML840WP nooit verstopt, waardoor je tijdens zijn hele levensduur gegarandeerd bent van een laag energieverbruik. Het pluisfilter neem je bovendien eenvoudig uit de machine en reinig je ook weer heel gemakkelijk.
Betere bescherming en minder kreuken: de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van de Miele TML840WP beschermt je wasgoed beter en zorgt ervoor dat je kleding minder gekreukt uit deze droger komt.
Alle soorten textiel perfect droog: de speciale Perfect Dry functie van Miele zorgt ervoor dat iedere soort was perfect droog uit de TML840WP komt, want de ingebouwde kalksensor stemt het droogprogramma exact af op de hardheid van het water.
Zuiniger kan niet: het energielabel A+++ geeft aan dat deze warmtepompdroger van Miele tot de zuinigste in zijn klasse behoort. De compressor en ProfiEco-motor van de machine zorgen ervoor dat de TML840WP tot 63% minder energie verbruikt dan wasdrogers met energielabel A.
Met de superzuinige Miele TML840WP kun je erop rekenen dat je was optimaal behandeld en beschermd wordt, wat voor soort kleding of wasgoed je ook laat drogen.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TML840WP reviews

About the Author