Miele warmtepompdroger TWF 620 WP review

Miele warmtepompdroger TWF 620 WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TWF 620 WP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Het condenswaterreservoir van deze warmtepompdroger van Miele hoeft dankzij de geïntegreerde condenswaterafvoerleiding niet handmatig geleegd te worden. Het apparaat is met zijn energie efficiëntieklasse A+++ zeer energiezuinig te noemen.
Van alle gemakken voorzien
Deze condensdroger met warmtepomptechnologie is voorzien van een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Dankzij deze waterafvoerleiding hoef je het condenswaterreservoir niet te tillen, maar pomp je het condenswater gemakkelijk in de sifon of wastafel. De uitgestelde start-functie maakt het mogelijk om vooraf in te stellen wanneer je wilt dat de droger begint met werken. Dit kan bijvoorbeeld 's nachts zijn, zodat je kunt profiteren van het voordelige nachttarief. De timer is tot 24 uur vooruit in te stellen en op het display is precies af te lezen wanneer de droger klaar is. De deur van het apparaat kan naar links openen, maar heeft ook de mogelijkheid om naar rechts te openen. Je kunt dus zelf bepalen naar welke kant het deurtje moet draaien. Dit is erg handig in kleine ruimtes, waar de draairichting van de deur van groot belang kan zijn.
Een energiezuinig model dat weinig onderhoud nodig heeft
Het filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar zorgen ervoor dat stof geen kans krijgt om een verstopping te veroorzaken. Hierdoor blijven de prestaties van het apparaat altijd optimaal en blijft de machine zuinig in gebruik. Het apparaat verbruikt dankzij de efficiënte ProfiEco-motor en de gereguleerde compressor nog minder energie dan andere apparaten in dezelfde energie-efficiëntieklasse. Dit is niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het Perfect Dry-stysteem maakt het mogelijk om het wasgoed heel nauwkeurig te drogen. Dit is mogelijk dankzij de kalksensor die de hoeveelheid water automatisch kan meten. Het bijzondere aan dit apparaat is dat zelfs heel kalkrijk water de machine niet in de war maakt. De machine blijft altijd optimaal presteren. Deze warmtepompdroger van Miele is een zeer energiezuinig apparaat dat maar weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is de machine voorzien van verschillende productspecificaties die het gebruik van deze droger nog prettiger maken.

Laatst bekende prijs: € 1079.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TWF 620 WP reviews

About the Author