Samsung warmtepompdroger DV80M8214AW/EN Outlet review

Samsung warmtepompdroger DV80M8214AW/EN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung warmtepompdroger DV80M8214AW/EN Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung DV80M8214AW/EN warmtepompdroger
Drogen op elk moment kan met de Samsung DV80M8214AW/EN! Deze warmtepompdroger is zeer zuinig en op afstand te bedienen met de Smart-Control app. Zijn droogcapaciteit van 8 kg en de diverse droogprogramma's maken hem geschikt voor elk huishouden.
Makkelijk drogen met de eigentijdse Samsung DV80M8214AW/EN
Deze warmtepompdroger van Samsung valt in de energie-efficiëntieklasse A+++ en heeft een droogcapaciteit van 8 kg. Dit maakt hem erg geschikt voor gezinnen of grotere huishoudens. De kinderbeveiliging beschermt de knoppen gelijk tegen nieuwsgierige kinderhandjes. Met de volgende droogprogramma's kun je altijd uit de voeten:
Mix
Wol
Snel/kort programma
Delicaat
Beddengoed
Handdoeken
Overhemden
Sportkleding
Synthetisch
Verfrissen
Door de passende programma's wordt ook beddengoed drogen een eenvoudiger karwei. Daarnaast zorgt de anti-kreuk functie ervoor dat de grootste kreukels verdwijnen en je minder hoeft te strijken. De Samsung DV80M8214AW/EN is voorzien van een resterende tijd indicatie zodat je altijd kan zien hoe lang het drogen nog duurt. Het is mogelijk om de start uit te stellen met 19 uur.
Drogen wanneer je wilt met Smart-Control
Deze warmtepompdroger is voorzien van een typische Samsung functie: de Smart-Control. Dit houdt in dat je de Samsung DV80M8214AW/EN op afstand kan bedienen met een app op je telefoon. Je kan de droger dus starten waar en wanneer jij wilt. Via de app kan je het programma en de temperatuur instellen. Wanneer de droger bezig is, kan je op je telefoon direct zien hoelang het programma nog duurt. Op een drukke dag kan je met Smart-Control je droger bedienen en thuiskomen met droog wasgoed dat klaarligt. Als dat geen luxe is!
Slim drogen met de Samsung DV80M8214AW/EN warmtepompdroger
Door de Smart-Control app en de goed doordachte programma's ben je zó klaar met drogen. De programma's sluiten perfect aan bij ieder huishouden en met de app regel je dat al je wasgoed op het juiste moment voor je klaarligt. Daarnaast is de Samsung DV80M8214AW/EN erg zuinig!

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Samsung warmtepompdroger DV80M8214AW/EN Outlet reviews

About the Author