Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN review

Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN

Name
Review score

Product informatie:

De Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN voor snel en slim drogen
Met de Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN droog je jouw kleding goed en snel. Speciale technieken zorgen voor een fris aanvoelende en ruikende was. Deze warmtepompdroger heeft slimme sensoren en is zeer zuinig met energie.
Een hoge capaciteit en altijd frisse was
De Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN is bijzonder geschikt voor een groter gezin of een gezin dat onlangs een baby heeft mogen verwelkomen. Je kunt in deze wasdroger per keer 9 kg aan wasgoed efficiënt drogen. Hij is voorzien van een geavanceerd 2-in-1 filter met dubbele filterlaag. Hierdoor heeft de warmtewisselaar geen apart filter nodig, wat zorgt voor een nóg efficiëntere droogcyclus. Ook heeft Samsung deze droger uitgerust met AirWash-technologie. Hiermee wordt frisse lucht in je kleding geblazen, waardoor je was echt fris ruikend uit je droger komt.
Makkelijk te bedienen via je smartphone
De praktische Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN geeft je een extra handigheidje. Je kunt de droogcyclus zelf instellen en bedienen, ook als je niet thuis bent of op een andere verdieping van je huis je handen vol hebt. Je bedient hem gewoon met je smartphone. Je krijgt hiervoor een speciale app met de naam Smart Control. Zo hou je zelf stroomverbruik in de gaten en bepaal je welk droogprogramma je inzet en wat de drogingsgraad van je was moet worden. Ook is deze wasdroger uitgerust met een startvertrager, zodat je gebruik kunt maken van voordelige nachtstroomtarieven. Je Samsung wasdroger heeft ook slimme Optimal Dry-sensoren. Deze sensoren houden bij hoe vochtig en zwaar je was is, en zorgen voor de optimale droogtijd. Dit voorkomt onnodige slijtage van je kleding. Ook houden ze bij wanneer filters en warmtewisselaar gereinigd moeten worden.
Zuinig voor je was en voor je portemonnee
De Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN produceert een achtergrondgeluid van 63 dB en mag daarom gerust een stille wasdroger worden genoemd. De makkelijk af te lezen indicator op je display maakt duidelijk wanneer je het condenswaterreservoir moet legen. Op jaarbasis verbruikt je wasdroger ongeveer 194 kWu aan energie. Hij is ingedeeld in de allerzuinigste energie-efficiëntieklasse A+++. Dit betekent dat je op jaarbasis echt concreet geld overhoudt op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Samsung warmtepompdroger DV9BN8289AW/EN reviews