Siemens afvoerdroger WT33A201NL Outlet review

Siemens afvoerdroger WT33A201NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens afvoerdroger WT33A201NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een afvoerdroger met sensor-technologie voor perfect resultaat
De WT33A201NL behoort tot de iQ300-serie drogers van Siemens. Dankzij de volledige elektronische bediening kun je heel makkelijk alle soorten wasgoed fantastisch droog krijgen.
Keuze uit 15 verschillende droogrprogramma’s, waaronder instellingen voor ondergoed, overhemden, outdoorkleding en kreukherstellende was. Met het superKort 40-programma is je wasgoed in 40 minuten droog.
Sensor-gestuurde autoDry technologie meet de vochtigheidsgraad continu, en stelt de droogtijd hierop af. Het proces stopt zodra het gewenste droogresultaat is bereikt, waardoor je kledingstukken, handdoeken en linnengoed nooit zullen krimpen tijdens het drogen. Je kunt kiezen voor strijkdroog, kastdroog of kastdroog extra.
De wasdroger heeft een vulgewicht tot 7 kg nat wasgoed, ruim voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De gegalvaniseerde softDry trommel is voorzien van een unieke structuur waarover een constante luchtstroom loopt, zodat je wasgoed zeer soepel langs de binnenwand glijdt. Ook de golfvormige Soft-design armen gaan extra voorzichtig met je kostbare kleding om.
Een stille afvoerdroger die weinig onderhoud vereist
Bij de Siemens WT33A201NL wordt de vochtige lucht via een luchtafvoerslang afgevoerd. Dit heeft als voordeel dat de wasdroger snel afkoelt en minimaal onderhoud vereist. Je hoeft geen waterreservoir te ledigen en condensor filter te reinigen. De meegeleverde afvoerslang (lengte = 2 meter) kan eenvoudig via een doorvoerrooster in de muur of het dak naar buiten worden geleid.
Het antiVibration-design geeft de wasdroger een stabiele operatie.
De motor werkt extra stil.
De deur heeft een riante vulopening, een comfortabele vergrendeling en is voorzien van kinderbeveiliging.
Gemak en flexibiliteit
Voor het starten en pauzeren, tijdinstelling, temperatuuraanpassing en activering van de anti-kreuk functie is de wasdroger uitgerust met TouchControl tiptoetsen. Op het grote LED display zie je in een oogopslag alle relevante informatie over het droogprogramma zoals programmaverloop, temperatuur en snelheid. Bij voltooiing van een programma krijg je een beleefd signaal. Deze vrijstaande afvoerdroger van Siemens biedt optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het drogen van je was.

Laatst bekende prijs: € 343.00

Bekijk alle Siemens afvoerdroger WT33A201NL Outlet reviews

About the Author