Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL review

Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL: een droger met moderne voordelen
De Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL is gemaakt voor jouw gemak. Met behulp van het superKort programma kan je was al na 40 minuten droog zijn en dankzij de zelfreinigende functie hoef je zelf geen pluizen meer uit de condensor te verwijderen!
Super snel perfect gedroogd wasgoed met de Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL
Met de Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL is je was in een mum van tijd droog. Dankzij het nieuwe superKort programma van Siemens kun je namelijk al na 40 minuten genieten van perfect gedroogd wasgoed. Dit is mogelijk doordat het apparaat met dit programma de temperatuur optimaal reguleert en de afkoelfase effectiever is. Zelfs wanneer je het superKort programma niet gebruikt is het wasgoed nog steeds sneller droog dan je gewend bent. Een volle belading kan namelijk tot wel 35 minuten sneller gedroogd worden! Zo bespaar je een heleboel tijd.
De zelfreinigende condensor bespaart je tijd en energiekosten
De Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL behaalt dus een stuk sneller een perfect resultaat. Dit betekent echter niet dat het apparaat meer energie verbruikt. Deze droger is namelijk uitgerust met het energielabel A+++. Dit toont al aan dat het extreem energiezuinig is. Dit is onder andere mogelijk door de zelfreinigende condensor. Deze functie zorgt ervoor dat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de vervelende taak om de condensor schoon te maken. Tijdens het droogproces gebeurt dit namelijk al automatisch! Doordat pluizen de werking niet zullen belemmeren blijft de droger optimaal presteren en wordt er niet meer energie verbruikt dan nodig is. Dankzij moderne functies is de Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL een apparaat dat je een heleboel voordelen kan bieden. Je wasgoed kan al na 40 minuten perfect droog zijn met behulp van het superKort programma! Daarnaast hoef je nooit zelf de condensor te reinigen, aangezien het apparaat dit zelf al doet. Dat is niet alleen makkelijk maar maakt de droger ook ontzettend energiezuinig.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Siemens warmtepompdroger WT44W4E5NL reviews