Siemens warmtepompdroger WT44W562NL Outlet review

Siemens warmtepompdroger WT44W562NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens warmtepompdroger WT44W562NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voor iedere soort was het perfecte programma
Deze warmtepompdroger van Siemens kun je tot maar liefst negen kilogram was in één beurt laten drogen. Het grote display laat je precies zien welke uitgebreide programmamogelijkheden je hebt, waaronder speciale programma's voor outdoorkleding en een 24-uurs eindtijduitstel. Dankzij het innovatieve ontwerp voert de Siemens WT44W562NL ieder programma met minder trillingen en dus ook minder geluid uit.
Sneller, maar toch zuiniger en voorzichtiger
De Siemens WT44W562NL combineert geweldige efficiëntie aan doeltreffend en toch voorzichtig drogen:
Besparen op je droogtijd: zelfs met een volle belading is deze warmtepompdroger tot wel 35 minuten sneller klaar. En wil je dat je was nog sneller is, dan kies je voor het sneldroogprogramma superKort 40.
Superzuinige warmtepompdroger: het energielabel A++ geeft aan dat deze machine van Siemens zeer zuinig met energie omgaat, terwijl hij toch als beste droogt (drooglabel A).
Nooit meer condensor zelf schoonmaken: de Siemens WT44W562NL heeft een condensor die zichzelf per droogbeurt meerdere keren reinigt. Dat zorgt er niet alleen voor dat je nooit meer zelf pluisjes en stof uit de machine hoeft te halen, maar voorkomt ook dat de machine door verstopping minder efficiënt gaat werken.
Voorzichtiger drogen dankzij softDry-trommel: de speciale vorm van de trommel van deze warmtepompdroger zorgt ervoor dat de Siemens WT44W562NL al je wasgoed zeer voorzichtig droogt. Niet alleen zorgt het unieke ontwerp ervoor dat alle was als het ware door de trommel glijdt, maar ook dat temperatuur en luchtstroom tijdens de hele droogbeurt zeer gelijkmatig blijven.
AutoDry-technologie voorkomt krimpen: de sensoren van deze warmtepompdroger houden continue de temperatuur in de trommel in de gaten. Daardoor wordt je wasgoed nooit te heet gedroogd en krimpen je favoriete kledingstukken dus ook niet.
Met deze stille en zuinige droger van Siemens ben je verzekerd van een heerlijk droge was, die uitstekend beschermd wordt tegen oververhitting en krimpen.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Siemens warmtepompdroger WT44W562NL Outlet reviews

About the Author