Siemens warmtepompdroger WT47W560NL Outlet review

Siemens warmtepompdroger WT47W560NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens warmtepompdroger WT47W560NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voorzichtige en grondige wasdroger van Siemens
Siemends heeft met haar Siemens WT47W560NL een wasdroger ontworpen die voorzichtig met je was omgaat, maar die daarnaast ook zorgt voor een perfect droge was. Het is daarnaast ook een zeer gebruiksvriendelijke droger die door iedereen bediend kan worden.
Voorzichtig met de was
De Siemens WT47W560NL maakt gebruik van een bijzondere nieuwe technologie. Deze technologie heet SoftDry en is terug te vinden in het trommelsysteem. Dankzij dit systeem gaat deze warmtepompdroger zeer voorzichtig met je was om. Er is een constante luchtstroom en temperatuur, waardoor de was zachter en gelijkmatiger wordt verdeeld dan bij eerdere wasdrogers. Het is voor de was net alsof hij over kussentjes glijdt.
Je hoeft je condensor nooit meer zelf schoon te maken
Het is bij een wasdroger belangrijk dat de condensor goed schoon blijft, omdat er anders problemen kunnen ontstaan bij het drogen. De Siemens WT47W560NL houdt de condensor uit zichzelf schoon. Hij wordt bij elke wasbeurt namelijk meerdere keren gereinigd. Zo kunnen er geen problemen ontstaan.
De was snel droog
Deze nieuwe wasdroger van Siemens is vooral ook een snel apparaat. Een volle machine wordt tot wel 35 minuten sneller droog dan een gemiddelde vergelijkbare warmtepompdroger. Daarnaast beschikt deze Siemens WT47W560NL ook over een speciaal wasprogramma dat superKort 40 heet. De naam verklapt al een beetje wat dit programma doet: in 40 minuten tijd is een was helemaal droog.
De was krimpt niet
De tijd dat de was in je wasdroger kon krimpen is voorbij. Deze warmtepompdroger is uitgerust met sensor-gestuurde autoDry technologie. Deze zorgt ervoor dat je wasgoed tijdens het drogen niet gaat krimpen. Dat is weer een zorg minder.
Gebruiksvriendelijke droger
De Siemens WT47W560NL heeft een eenvoudig, duidelijk display dat goed aangeeft wat je beschikbare opties zijn. Je hebt zodoende geen uitgebreide handleiding nodig om deze machine goed te kunnen bedienen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Siemens warmtepompdroger WT47W560NL Outlet reviews

About the Author