Siemens warmtepompdroger WT4H8Y78NL review

Siemens warmtepompdroger WT4H8Y78NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens Home Connect warmtepompdroger WT4H8Y78NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Eenvoudig te bedienen wasdroger van Siemens
De Siemens WT4H8Y78NL is een wasdroger die gebruik maakt van alle moderne mogelijkheden. Zo heeft deze warmtepompdroger een WLAN verbinding, waardoor hij eenvoudig te bedienen is via HomeConnect. Je gebruikt hiervoor de handige app, die je zowel voor iOS als Android kunt downloaden.
Een wasdroger met connectiviteit
Met HomeConnect is het mogelijk om je huishoudelijke apparaten vanaf 1 enkele app te besturen. Ook deze Siemens WT4H8Y78NL werkt op deze manier. Je hoeft zodoende niet fysiek bij je wasdroger in de buurt te zijn als je deze aan wilt zetten. Handig als je bijvoorbeeld de was al in de droger hebt gedaan voor je weg ging en deze aan wilt zetten als je weer bijna thuis bent. De was is dan gedroogd als je jouw huis binnen stapt.
Een condensor die je niet meer hoeft schoon te maken
De condensor van deze warmtepompdroger houdt zichzelf schoon. Hij wordt tijdens elke droogbeurt automatisch schoongemaakt, zodat je er niet bang voor hoeft te zijn dat er bijvoorbeeld pluisjes achter blijven. Bijkomend voordeel is dat ook het stroomverbruik van deze warmtepompdroger mooi laag blijft.
Zachter drogen met het softDry trommelsysteem
De Siemens WT4H8Y78NL is uitgerust met het door Siemens ontwikkelde softDry trommelsysteem. Dit houdt in dat deze droger voorzichtiger omgaat met je was. Er is een constante luchtstroom en temperatuur in de warmtepompdroger, zodat de was zachter en efficiënter wordt verdeeld. Je kunt het een beetje vergelijken met dat je was in de trommel op luchtkussens zweeft. Hierdoor komt de was nog mooier uit de machine tevoorschijn.
Snel en energiezuinig
Dankzij de gebruikte technologie kan deze droger je was tot wel 35 minuten sneller drogen, zonder hiervoor meer energie te hoeven verbruiken. Dit is één van de redenen van dat de Siemens WT4H8Y78NL is beloond met het Energieklasse A++ certificaat.

Laatst bekende prijs: € 814.00

Bekijk alle Siemens Home Connect warmtepompdroger WT4H8Y78NL reviews

About the Author