Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL review

Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL

Product informatie:

Siemens iSensoric warmtepompdroger WT7YH7E3NL
Deze Siemens iQ800 warmtepompdroger beschikt over een zelfreinigende condensor waardoor dit vervelende klusje tot het verleden behoort. Daarnaast droogt hij zeer efficiënt met een A+++ energielabel. Daarnaast beschikt hij over de mogelijkheid om hem te verbinden met de HomeConnect applicatie waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je droger.
Zeer zuinig en zacht voor je was
Een warmtepompdroger staat bekend als een zuinig apparaat, maar de Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL spant in deze categorie de kroon met een A+++ energielabel. Deze degelijke en duurzame Siemens droger heeft jaarlijks niet meer dan 176 kilowatt nodig om de was te drogen. Er kan 8 kilo wasgoed tegelijk in de trommel. Het nieuwe softDry trommelsysteem zorgt voor een stabiele constante luchtstroom en de speciaal gevormde armen verdelen de was gelijkmatig zodat het wasgoed voorzichtig en efficiënt gedroogd wordt. De Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL heeft droogklasse B. Een belangrijk voordeel is dat de Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL een zelfreinigende condensor heeft, dus daar hoef je zelf nooit meer aan te denken. Nooit meer pluizen betekent automatisch dat het energieverbruik laag blijft, en dat merk je in je portemonnee.
Bedien je droger vanuit je auto of vanaf je werk
Via de Home Connect App is de Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL op elk gewenst moment te bedienen waar je je ook bevindt. Met een iOS of Android telefoon kun je de controle houden over je droger. Kies vanuit je luie stoel of onderweg in de trein uit het ruime programma-aanbod een extra snelle cyclus, een handdoekenprogramma of een speciale overhemdencyclus. Ook een startvertraging van 24 uur is mogelijk. Het grote display vertoont duidelijk alle informatie over de status van het draaiende programma, zoals de droogtemperatuur en de resterende tijd. Dankzij de autoDry technologie weet Siemens te voorkomen dat je kleding krimpt in de droger. De Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL zorgt goed voor alle soorten textiel, ook voor wol en lingerie. Een gewone cyclus duurt 148 minuten, maar als je haast hebt kun je een korte cyclus van 40 minuten selecteren. De Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL is slim, modern en gemakkelijk te bedienen. Het is een droger die in alle opzichten kwaliteit levert.

Laatst bekende prijs: € 1049.00

Bekijk alle Siemens warmtepompdroger WT7YH7E3NL reviews

About the Author