Thomas centrifuge 776SEK review

Thomas centrifuge 776SEK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomas centrifuge 776SEK

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Centrifuge met 2800 toeren van Thomas
De Thomas 776SEK Inox is een compacte centrifuge met een capaciteit van 4,5 kilo. Het wasgoed is, dankzij het hoge toerental van 2800 toeren, binnen 5 minuten bijna helemaal droog.
Indrukwekkende droogcapaciteiten
De Thomas 776SEK Inox is geen gewone droger, maar een zogenaamde droogzwierder. Hierdoor is het design zeer compact met een hoogte van 56 centimeter en een breedte en diepte van 35 centimeter. Heb je weinig ruimte beschikbaar voor een gewone wasdroger? Dan is de Thomas 776SEK Inox een echte uitkomst. Ook als je al een wasdroger hebt is de Thomas 776SEK Inox een ideaal hulpmiddel. Dankzij de 2800 toeren is het wasgoed binnen 5 minuten dermate droog dat, als je het wasgoed vervolgens in de gewone wasdroger doet, je de droogtijd met de helft van de tijd kan verminderen. Zo kun je flink op de energierekening besparen. Ook voor een handwasje is dit model erg handig, zodat het wasgoed na afloop snel droog is en je het niet zo lang hoeft te laten hangen om te drogen.
Compact model met 4,5 kilo capaciteit
Alhoewel de Thomas 776SEK Inox een klein en compact model is, heb je alsnog de beschikking over een indrukwekkende capaciteit van 4,5 kilo. Deze kleine krachtpatser is compact van buiten, maar zeer ruim van binnen. Veel centrifuges zijn niet direct een lust voor het oog, maar dat heeft de fabrikant Thomas met dit model toch goed voor elkaar gekregen. Het model is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over zwarte tinten, waardoor het traditionele wit van veel andere droogzwierders verleden tijd is. De 776SEK Inox is dan ook hét topmodel van Thomas.
Gemakkelijke bediening
De bediening is zeer eenvoudig gehouden, waardoor iedereen dit model met gemak kan bedienen. Vul het model met je wasgoed en druk op start. De zekerheidsschakelaar en de kinderbeveiliging zorgen er voor dat dit model, naast gebruiksvriendelijk, ook zeer veilig te noemen is.
Topmodel droogzwierder
Is jouw woonsituatie niet geschikt voor een gewone wasdroger of wil je de droogtijd van je gewone wasdroger flink verkorten en energie besparen? Je zult met de aankoop van dit model zeker niet teleurgesteld worden. De Thomas 776SEK Inox is hét topmodel onder de centrifuges.

Laatst bekende prijs: € 216.00

Bekijk alle Thomas centrifuge 776SEK reviews