Thomson condensdroger D8LIGHT Outlet review

Thomson condensdroger D8LIGHT Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson condensdroger D8LIGHT Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Thomson condensdroger D8 LIGHT
Een condensdroger is een soort wasdroger die het vocht uit de lucht haalt en in een reservoir stopt. De Thomson D8 LIGHT is een elektronische condensdroger die stopt als de was droog is. Hij draait geen verspilde rondjes maar weet door middel van elektronische sensoren precies wanneer zijn werk er op zit. Ook handig, je kunt exact aflezen hoe lang de droger nog bezig is.
Een stille en zuinige condensdroger
De Thomson condensdroger D8 LIGHT bevat alle eigenschappen die een droger moet hebben. Zo is de condensdroger stil en zuinig. Je hoeft je niet bezwaard te voelen als je 's avonds nog een was in de droger doet, je buren hebben er geen last van. De Thomson condensdroger D8 LIGHT heeft vier verschillende programma's om je was te drogen. Je kunt bij elke beurt kiezen uit: zacht, normaal, sterk en extra sterk. Welk programma je kiest hangt af van het materiaal dat je in de droger stopt.
Voordelen van de Thomson condensdroger D8 LIGHT
Opfrisprogramma voor het luchten van je kleding;
Keuze uit vier verschillende programma's;
Capaciteit van acht kilo;
Energielabel B
Deze slimme condensdroger weet welk programma jij het liefst gebruikt en slaat deze op. Met een timer kun je de droger tot maximaal 24 uur van te voren instellen. Zo kun je ervoor zorgen dat hij al aan staat als jij weer thuis komt. Het water wordt opgevangen in een reservoir en dit loopt direct weg via het waterafvoer. Wil jij in een mum van tijd je was droog hebben? Zonder ongemak en herrie? Dan is de Thomson condensdroger D8 LIGHT een uitstekende keus.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Thomson condensdroger D8LIGHT Outlet reviews

About the Author