Whirlpool warmtepompdroger HDLX70310 review

Whirlpool warmtepompdroger HDLX70310 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool warmtepompdroger HDLX70310

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een warmtepompdroger die zorgt voor je was
De Whirlpool HDLX70310 is een ideale warmtepompdroger voor het hele gezin met zijn vulcapaciteit van zeven kilo. Zijn gegalvaniseerde trommel zorgt ervoor dat je was met fluwelen handschoentjes behandeld wordt.
Circulerende lucht bespaart energie
Een warmtepompdroger zorgt ervoor dat dezelfde opgewarmde lucht telkens weer hergebruikt wordt. Hierbij wordt de condens opgevangen. Dankzij dit systeem wordt een niet onaardig aandeel aan energie bespaard, wat deze modellen energiezuiniger maakt dan andere droogtrommels. Ook is er geen luchtafvoer naar buiten nodig. Over buitensporig energieverbruik hoef je je dus zeker geen zorgen te maken, want deze Whirlpool behoort tot de energie-effici├źntieklasse A+.
Indicator filter reinigen
De handige technologie van deze Whirlpool staat toe om exact te weten wanneer het nodig is om de filter schoon te maken, om de beste droogresultaten te bereiken. De indicator op het toestel geeft aan wanneer de filter moet worden leeggehaald.
Handige functies om te drogen met het grootste gemak
Dankzij de veertien verschillende droogprogramma's is het niet moeilijk om aan elk soort was de juiste aandacht te schenken. Ook de anti-kreukfunctie haalt het beste uit je gedroogde kleren. Dit model beschikt tevens over de functie startuitstel. Op het door jou uitgekozen tijdstip zal de machine aan zijn droogbeurt beginnen. Zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken om 's avonds uit de welverdiende luie zetel te komen om je machine aan te steken zodat je van het nachttarief kan genieten. Plaats je was in de droger wanneer het jou uitkomt en uren later zal het droogproces vanzelf van start gaan.
Whirlpool zorgt voor dat tikkeltje meer
Verder zijn enkele praktische voordelen van dit toestel het vermelden waard. Zo staan de deurscharnieren rechts maar kan de witte glazen deur gemakkelijk zelf van draairichting worden verwisseld. De resterende tijd van het droogproces wordt op de display getoond zodat je perfect weet wanneer je was droog zal zijn. Deze warmtepompdroger verbruikt jaarlijks 257.7 kWu en heeft een aanvaardbaar geluidsniveau van 65dB. Kortom, een handige droger die garant staat voor zijn ultieme doel: Het netjes drogen van al je was.

Laatst bekende prijs: € 445.00

Bekijk alle Whirlpool warmtepompdroger HDLX70310 reviews

About the Author