Whirlpool warmtepompdroger HDLX80410 Outlet review

Whirlpool warmtepompdroger HDLX80410 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool warmtepompdroger HDLX80410 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Whirlpool warmtepompdroger HDLX80410
Zoek je een zuinige en een intelligente wasdroger? Dan is deze Whirlpool warmtepompdroger die dankzij moderne sensoren supersnel droogt een aanwinst voor je huishouden. Je spaart tijd en je was wordt heerlijk zacht.
Innovatieve technologie
Heb jij een zesde zintuig voor perfectie? Dan maakt deze warmtepompdroger van Whirlpool je zeker blij. Hij beschikt over technologisch geavanceerde 6th SENSE sensoren die het vochtigheidsgehalte in de trommel bijhouden en automatisch aanpassen. Zo blijft de droogcyclus zo kort mogelijk, en dat bespaart tijd en energie. Wil je zo snel mogelijk je kleding drogen, dan is er een droogprogramma dat binnen een uur klaar is. Ook dan wordt je was perfect gedroogd en lekker zacht. De droger werkt met een innovatieve trommelbeweging, de SoftMove technologie, die speciaal wordt afgestemd op elk soort wasgoed. Zo wordt het droogresultaat nog verder geperfectioneerd en voorkom je onnodige slijtage. Deze warmtepompdroger heeft een ruime capaciteit van 8 kilo en heeft bovendien energielabel A++ gekregen. Het is een slimme, snelle en erg zuinige droger.
Uitgebreide mogelijkheden
Je hebt de keuze uit 14 verschillende droogprogramma's, waaronder een extra snel programma en een anti-kreuk functie. Met droogklasse A weet je altijd zeker dat het droogresultaat goed is, welk programma je ook kiest. De langste droogcyclus neemt 176 minuten in beslag maar levert nooit meer dan 69 decibel aan geluid. Zo'n geluidsniveau haalt je niet uit je slaap. Als je goedkope nachtstroom wilt gebruiken kun je de start van je droogprogramma met maximaal 12 uur uitstellen. Zo houd je de gebruikskosten van je droger nog lager. De droger heeft bovendien een kinderslot, en dat is een veilig idee. Het deurtje kan links- of rechtsdraaiend gemonteerd worden, zodat je optimaal gebruik kunt maken van je ruimte. Kortom, een warmtepompdroger die zoveel mogelijkheden heeft en zulke goede droogresultaten levert, is een prima droger om in huis te halen.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Whirlpool warmtepompdroger HDLX80410 Outlet reviews

About the Author