Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428 review

Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428
Deze warmtepompdroger met een capaciteit van 8 kg is voorzien van 6th SENSE technologie en een 3Dry luchtstroomsysteem. De droger heeft een WoolExcellence- en SoftFinish programma. Zen technologie zorgt voor minimale vibratie en maximale stilte.
6th SENSE technologie voor perfecte zorg
De droogautomaat is uitgerust met 6th SENSE technologie waarbij sensoren de temperatuur en vochtigheid in de trommel controleren. Het systeem past de instellingen hierop aan en zorgt voor de zachtste droogresultaten. De wasdroger heeft ook een 3Dry Air Care systeem dat gebruik maakt van diagonale luchtstromen. Hierdoor wordt je wasgoed gelijkmatig gedroogd. Een SoftMove trommel met kleinere luchtkussens en meerdere stroomstraaltjes zorgt voor een delicate behandeling van je kledingstukken.
Gebalanceerde programma’s en een royale trommelcapaciteit
Op het interactief display kun je programma’s selecteren voor o.a. katoen, eco katoen, synthetisch, gemengde was en fijne was. De wasdroger biedt ook het bekroonde Whirlpool WoodExcellence programma, waarmee wollen kleren uiterst behoedzaam worden gedroogd. Voor grote stukken, zoals beddengoed en dekbedden is er eveneens een apart droogprogramma. Met een maximale capaciteit van 8 kg biedt de warmtepompdroger je alle ruimte die je nodig hebt. Bij minder belading past het apparaat de duur van de programma’s automatisch aan.
Kenmerken van de Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428
Stel de Steamcare functie in om je vrijetijdskleding fris en kreukvrij uit de droger te halen. Met stoomdrogen verwijderd je ook geurtjes uit katoen en synthetische stoffen.
Met startuitstel kun je de droogcyclus automatisch in daluren laten starten.
Dankzij Zen technologie draait de motor van de warmtepompdroger erg stil (65 dB). De technologie zorgt ook voor minimale vibratie van de wasdroger.
Op het display zijn er indicatoren voor de condensbak (waterniveau en legen) en de pluizenfilter (reinigen). De resttijd van de droogcyclus wordt digitaal weergegeven.
Het apparaat heeft een mooi doorkijkdisign. De glazen deur met chrome rand biedt een grote vulopening van 32 cm en een openingshoek van 140°.
Dankzij innovatieve technologie en speciale functies zorgt de Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428 voor verbeterde droogresultaten met extra bescherming van je kleding.

Laatst bekende prijs: € 527.00

Bekijk alle Whirlpool warmtepompdroger HSCX 80428 reviews

About the Author