Zanussi afvoerdroger ZTE7101PZ review

Zanussi afvoerdroger ZTE7101PZ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi afvoerdroger ZTE7101PZ

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Maatwerk zonder kopzorgen
Met je dierbare kleding experimenteer je liever niet. De Zanussi ZTE7101PZ afvoerdroger biedt je een uitgebreid scala aan programma’s en droogtijden, waaronder diverse tijds-gestuurde programma’s voor specifieke wassoorten. Zo heeft deze machine programma’s voor:
Jeans;
Babykleding;
Delicate kledingstukken;
Een krachtpatser op de standaardprogramma’s
Natuurlijk wil je dat je droger ook presteert, wanneer je wasgoed droogt, dat wat minder specifieke aandacht vergt. Ook dan is de Zanussi ZTE7101PZ een waardevolle hulp in huis! Vanzelfsprekend kun je bij de standaardprogramma’s kiezen uit diverse graden van droging. Met een vulcapaciteit van 7 kg voor katoenen wasgoed en 3 kg voor synthetische was, kun je in één keer een stevige hoeveelheid was wegwerken. De afvoerdroger is vlot te vullen, dankzij de ruime vulopening, en droogt een volle trommel katoenen wasgoed al binnen vijf kwartier.
Het kan nog makkelijker!
Strijken is voor de meeste mensen niet een favoriete bezigheid. Gelukkig helpt Zanussi je ook daarbij. Dit door je zowel een ‘makkelijk strijken', als een ‘antikreuk’-programma te bieden. Wil je je was kort en snel drogen? Dan kun je gebruik maken van het 30 minuten droogprogramma. Net zoals bij ieder programma, hoor je een signaal zodra het afgerond is. Daarnaast laat je Zanussi je middels een indicatielampje weten wanneer het pluizenfilter geleegd moet worden.
Een machine die zich aan jou aanpast
Niks is zo vervelend, als een huishoudelijk apparaat dat zelf eisen stelt. Gelukkig is de Zanussi ZTE7101PZ uiterst flexibel, en kun je hem aanpassen aan de ruimte waarin je hem kwijt wil. De afvoerdroger is uitgerust met:
een omkeerbare deur, die je links- of rechtsdraaiend kunt openen;
3 luchtafvoeraansluitingen;
4 verstelbare voetjes.
Kortom: zoek je een afvoerdroger die je snel en goed ondersteunt bij het drogen van allerlei wassoorten? Dan is de Zanussi ZTE7101PZ een machine die aan al je deze verwachtingen zal voldoen.

Laatst bekende prijs: € 266.00

Bekijk alle Zanussi afvoerdroger ZTE7101PZ reviews

About the Author