Zanussi condensdroger ZDC8203P review

Zanussi condensdroger ZDC8203P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi condensdroger ZDC8203P

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Veel drogen in een keer met de Zanussi ZDC8203P
Heb je een grote hoeveelheid was die in een keer gedroogd moet worden? Of heb je grotere items die normaal gesproken maar met moeite in de droger kunnen? Met de Zanussi ZDC8203P heb je hier geen last van. Dit is namelijk een droger met een zeer grote capaciteit waar je eenvoudig je was mee wegwerkt.
Grote opening voor grotere items
Iedereen heeft dat wel eens: je wilt iets in de wasdroger doen, maar het past maar met moeite door de opening heen. Bij deze Zanussi ZDC8203P condensdroger heb je daar geen last meer van. De ontwerpers van Zanussi hebben hun machine namelijk een veel grotere opening gegeven, waar zelfs bijvoorbeeld dekbedden eenvoudig doorheen passen.
Eenvoudig te plaatsen dankzij de omkeerbare deur
Ben je op zoek naar de perfecte plek voor deze condensdroger, maar zou je willen dat deze eigenlijk naar de andere kant open zou gaan? Geen probleem! De Zanussi ZDC8203P condensdroger heeft namelijk een omkeerbare deur, waardoor je meerdere opties hebt om je droogmachine neer te zetten. Zo vind je altijd de perfecte plek!
Veel was in een keer
De Zanussi ZDC8203P heeft niet alleen een grote deur, maar ook nog eens een grote capaciteit. Je kunt tot wel 8 kilo kwijt in de XXL-trommel van deze wasmachine. Zodoende hoef je minder vaak een droger te vullen en ben je sneller klaar met je hele was.
Minder strijken met Strijkvrij
Ben jij geen fan van strijken, of wil je iets na het drogen meteen kunnen dragen? Kies dan voor het programma Strijkvrij. Hierdoor past deze condensdroger haar manier van wassen aan en komt je was met een stuk minder vouwen en kreukels uit de trommel tevoorschijn. We zeggen niet dat je jouw strijkijzer aan de wilgen kunt hangen, maar hij gaat het wel een stuk rustiger krijgen!

Laatst bekende prijs: € 359.00

Bekijk alle Zanussi condensdroger ZDC8203P reviews