Zanussi condensdroger ZDC8203W Outlet review

Zanussi condensdroger ZDC8203W Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi condensdroger ZDC8203W Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Maak de wekelijkse was eenvoudiger
Zanussi laat met deze droger zien dat een goede condensdroger niet duur hoeft te zijn. Het apparaat heeft een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Kenmerkend voor Zanussi is niet alleen de betaalbare prijs, maar ook de features die je helpen om het huishouden eenvoudiger te maken.
Groot laadvermogen
Met een laadvermogen van maar liefst 8 kilo kan je veel wasgoed tegelijkertijd drogen in deze Zanussi ZDC8203W. Deze hoge capaciteit van de XXL trommel zorgt ervoor dat je stukken sneller klaar bent met de wekelijkse was. Ook het deurtje van de droger heeft een XXL formaat. Zo is het eenvoudig om een boel wasgoed in- en uit te laden.
Strijkvrij
Geen fan van strijken? Het programma Strijkvrij biedt uitkomst. Dit droogprogramma vermindert de vouwen en kreukels in het textiel. Zo wordt strijken stukken minder werk en voor sommige kledingstukken zelfs overbodig.
Drogen wanneer het jou uitkomt
Het is wel zo prettig als je een droogprogramma aan jouw schema aan kunt passen in plaats van andersom. Met de startuitstel functie van de Zanussi ZDC8203W kun je de droger instellen om een programma te starten wanneer het jou uitkomt. Zo kun je het programma 1 tot 20 uur laten starten nadat je de was klaar hebt gezet. Het TimeDry systeem laat je bovendien zelf kiezen hoe lang het programma duurt. Op het display kun je zien wanneer het programma afgerond is.
Plaatsen waar je maar wilt
Waar je de condensdroger ook plaatst, je hebt altijd optimale toegang tot de deur doordat de handgreep op vier verschillende posities te plaatsen is. Deze condensdroger maakt het huishouden en daarmee je leven gemakkelijker. Je kunt maar liefst 8 kilo textiel in één keer drogen. Fijne extra's zoals een Strijkvrij programma en een startuitstel functie zorgen voor hoge gebruiksvriendelijkheid. Bovendien is dit een zeer betaalbare droger met een hoge prijs-kwaliteitsverhouding.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Zanussi condensdroger ZDC8203W Outlet reviews

About the Author