AEG OkoMix wasmachine L8FE96ES review

AEG OkoMix wasmachine L8FE96ES review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG OkoMix wasmachine L8FE96ES

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Ökomix L8FE96ES van AEG, een voordelige keuze
De Ökomix L8FE96ES van AEG is een energiezuinige wasmachine die je een aantal moderne opties biedt. Wastijd, waterverbruik en energieverbruik wordt afgestemd op het gewicht van je was. Stoomreiniging en tien wasprogramma's geven voordeel en gemak.
Modern en comfortabel wassen
Van je nieuwste wasmachine mag je een aantal gebruiksvriendelijke, energiezuinige en voordelige opties verwachten. De AEG Ökomix L8FE96ES zal je op die vlakken beslist niet teleurstellen. Hij heeft een hoogte van 85 cm en een breedte van 65 cm. Zijn maximale wascapaciteit bedraagt 9 kg. Hij is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A+++ en bespaart aanzienlijk op zowel energieverbruik als waterverbruik, vergeleken met vergelijkbare wasmachines. Maar AEG biedt je daarnaast een aantal onderscheidende technologische snufjes.
AEG Ökomix voor vernieuwend en veilig wassen
De Ökomix-technologie zorgt ervoor dat je wasmiddel en je wasverzachter vanaf het begin optimaal in het waswater wordt opgelost. Dit zorgt ervoor dat het wassen en reinigen een stuk efficiënter gaat. Door de combinatie van AEG's Fuzzy Logic-systeem en de snelbevochtigingstechniek van Ökomix wordt je was vanaf het begin optimaal bevochtigd en het waterverbruik afgestemd op het gewicht van je was. Dit beschermt de vaak gevoelige weefsels en voorkomt onnodige schade en slijtage tijdens het wassen en centrifugeren.
Concreet geld besparen met AEG Ökomix
Wil je extra besparen op je energierekening? Dan was je bij voorkeur in de daluren. Met de functie Startuitstel zal je machine pas beginnen als je energietarief gunstiger is, terwijl je er zelf niet bij hoeft te blijven. Het Silent Laundry-systeem van AEG Ökomix doet twee dingen: ten eerste is het geluidsniveau zo min mogelijk belastend. Ten tweede gebruikt het zo min mogelijk energie en water. Ook de ProSense®-technologie van AEG helpt je bij het besparen van water, energie en wasmiddel. Deze technologie zorgt ervoor dat water- en energieverbruik optimaal afgestemd is op het volume en gewicht van je was.
Écht hygiënisch wassen
Tien standaard wasprogramma's bieden je comfort en mogelijkheden om speciale kleding zo goed mogelijk te reinigen. Wil je een extra stoomreiniging na afloop van een wascyclus? Je AEG Ökomix L8FE96ES wasmachine maakt dit met zijn PlusSteam-optie mogelijk. Stoom doodt micro-organismen, dus je was is dan écht hygiënisch gereinigd.

Laatst bekende prijs: € 759.00

Bekijk alle AEG OkoMix wasmachine L8FE96ES reviews

About the Author