AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y review

AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Schoon en zonder kreukels wassen
De AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y is een wasmachine die gebruikt maakt van stoom. Dankzij de stoom komt je was niet alleen schoon maar ook een stuk minder gekreukeld uit de machine. Strijken is bij veel kledingstukken niet meer nodig en dat scheelt je een hoop werk. Ook blijft je kleding langer mooi en voelt de kleding fijn aan.
Een wasmachine met handige functies
De AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y beschikt over de ProSense technologie. Dit houdt in dat sensoren iedere wasbeurt meten welk programma het beste bij de lading past en hoeveel water er nodig is voor een schone was. Geen verspilling van water meer en ook wordt er efficiënt met energie omgegaan. Het is heerlijk als je een kledingstuk dat net uit de was is aantrekt en het fris ruikt én zacht aanvoelt. De SoftPlus functie op de wasmachine zorgt ervoor dat wasverzachter overal goed terecht komt en de kleding heerlijk zacht aanvoelt. Ook biedt dit bescherming aan de kleding, waardoor je kleding veel langer mee gaat. Als je een wasje snel gedaan wil hebben, is de TimeSave functie een goede keus. Het volledige programma is klaar in een mum van tijd en je bespaart een hoop energie.
Voordelen van de AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y
Energiezuinig met energielabel A+++ -30%
Wascapaciteit van 8 kilo
Zachte was dankzij SoftPlus
TimeSave functie bespaart tijd en energie
Stoom om kreukels te verwijderen
Verschillende programma's voor elk type was
Zuinige motor met uitstekend resultaat
Gebruiksvriendelijke wasmachine
De AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y is een gebruiksvriendelijke wasmachine met vele handige functies. De wasmachine is goed voor je was, je portemonnee en het milieu. Met de TimeSave functie is vieze was zo weer schoon en dankzij het stoom kun je ook het strijken overslaan. Ben je op zoek naar een goede wasmachine die efficiënt met energie omgaat en zorg draagt voor je kleding? Dan is de AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y een goede optie.
Inverter motor
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 579.00

Bekijk alle AEG ProSteam wasmachine L7FB60Y reviews

About the Author