AEG ProSteam wasmachine L7FE84ES review

AEG ProSteam wasmachine L7FE84ES review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG ProSteam wasmachine L7FE84ES

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Veelzijdige wasmachine met ProSteam-technologie
De AEG ProSteam L7FE84ES is een veelzijdige wasmachine die van wassen wel een heel eenvoudige klus maakt. Dankzij de ProSteam-technologie beperk je zelfs de tijd die je kwijt bent aan strijken.
Stoomprogramma's voor optimaal gemak
Deze wasmachine beschikt over een aantal stoomprogramma's die meerdere voordelen bieden. Door een wasprogramma te eindigen met een stoomprogramma ontstaan er minder kreukels zodat je tijd bespaart met strijken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om delicate kledingstukken met enkel een stoomprogramma snel fris te krijgen. Bekijk de productvideo over ProSteam-technologie voor een demonstratie!
ProSense voor wasprogramma's op maat
Dankzij de ProSense-technologie wordt het wasprogramma keer op keer aangepast op de hoeveelheid wasgoed. De lading wordt automatisch gewogen zodat de tijd en de hoeveelheid water nauwkeurig wordt afgemeten. Zo bespaar je tijd en energie. Bekijk de video over ProSense-technologie om een beeld te krijgen bij deze innovatie!
Kleding blijft optimaal zacht
De AEG ProSteam L7FE84ES is uitgerust met SoftPlus wat betekent dat je wasverzachter op de meest efficiënte manier wordt benut. De wasverzachter wordt namelijk optimaal verdeeld zodat deze doordringt tot in de laatste vezel.
Houd je energierekening onder controle
Deze wasmachine is volledig ingericht op energiezuinig wassen. Zo beschik je over ECO- en TimeSave-opties waarmee je de volledige controle hebt over de hoeveelheid tijd en energie een wasprogramma gebruikt. Gebruik meerdere functies tegelijk voor wasgoed dat niet extreem vuil is om zoveel mogelijk energie te besparen. De AEG L7FE84ES is een veelzijdige wasmachine met geavanceerde technologie die niet alleen energiezuinig is, maar ook gericht is op een optimaal wasresultaat.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle AEG ProSteam wasmachine L7FE84ES reviews