AEG ProSteam wasmachine L7FE96CS review

AEG ProSteam wasmachine L7FE96CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG ProSteam wasmachine L7FE96CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG ProSteam wasmachine L7FE96CS biedt een en al gebruiksgemak
De AEG wasmachine L7FE96CS is efficiënt en voorzien van techniek die je was extra zacht houdt en ervoor zorgt dat je minder hoeft te strijken. Deze machine is zuinig met water en energie en heeft tijdbesparende programma's die het milieu respecteren.
Slimme programma's en een efficiënte motor
De centrale factor in het ontwerp van deze AEG wasmachine L7FE96CS is zijn ÖKO-Inverter-motor. Deze innovatie van de technici van AEG staat bekend om zijn energiezuinigheid en zijn duurzame prestaties. Het maakt niet uit welk wasprogramma je gebruikt. Deze motor levert in elk programma aantoonbare topprestaties. Slimme sensoren dragen bij aan een verdere efficiëntie en nog meer zuinigheid. De geavanceerde ProSense sensoren meten het gewicht van je was en de mate waarin het vervuild is. Vervolgens wordt de juiste hoeveelheid water en wasmiddel hierop afgesteld en zorgt je machine er ook voor dat dit in een zo kort mogelijke tijd gebeurt. De vezels van je kleding hebben zo het minst te lijden. Je kleding wordt niet alleen goed schoon, maar blijft langer mooi.
Minder strijken en toch een zachte was
Katoenen en linnen overhemden of broeken komen altijd gekreukt uit de was. Strijken is altijd nodig om ze weer mooi en zacht te krijgen. Het strijkproces betekent helaas altijd een aanslag op de vezels van je kleding. Door de ProSteam-technologie van deze AEG wasmachine L7FE96CS is je wasmachine echter in staat om je shirts volledig schoon te krijgen en het aantal kreukels met 30 % te verminderen. Strijken gaat dus sneller. Dit betekent dat je kleding minder lang wordt blootgesteld aan de hitte van je strijkijzer en daardoor langer mooi en zacht blijft. De zachtheid van je kleding wordt ook vergroot door AEG's SoftPlus-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat wasverzachter veel beter in de vezels door kan dringen.
Goed voor het milieu en je portemonnee
De prestaties van de ÖKO-Inverter-motor en de ProSense sensoren zorgen voor aanmerkelijk minder energie- en waterverbruik. Per wascyclus gebruikt de AEG wasmachine L7FE96CS 58 liter water en op jaarbasis heeft hij een energieverbruik van slechts 152 kWu. Daarmee is hij geplaatst in energie-efficiëntieklasse A+++. Dat wil zeggen dat hij 60 % zuiniger is dan de eveneens zuinige wasmachines uit de A-klasse. Dit gaat je geld opleveren als je jouw jaarlijkse energieafrekening krijgt. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle AEG ProSteam wasmachine L7FE96CS reviews

About the Author