AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS review

AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS is zuinig en zacht voor delicate stoffen
Met de AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS wordt écht schoon wassen een koud kunstje. Slimme sensoren meten de mate van vervuiling en passen water, energie en wasmiddel hierop aan. Je delicate stoffen zijn in goede handen en je wast zeer energiezuinig.
Moderne opties voor wassen op maat
De AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS is helemaal ontworpen om met zo min mogelijk energie en water een optimaal wasresultaat te geven. Aan de basis staat AEG's ProSense-technologie. Slimme sensoren wegen de hoeveelheid was en zorgen voor een optimale combinatie van water, zeep en energie. Daarbij zorgt deze technologie er ook voor dat kwetsbare stoffen zoveel mogelijk beschermd blijven. De Ökomix-technologie van AEG zorgt ervoor dat zeep, wasverzachter en water voordat het de machine inkomt, goed gemengd is. Daardoor dringen de actieve bestanddelen sneller en dieper in de vezels door en kun je besparen op de tijd die je wasprogramma nodig heeft. Dit is ook goed voor je energierekening.
Handige programma's voor een beter wasresultaat
De AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS heeft een aantal handige wasprogramma's die je veel profijt op zullen leveren. Zo is er een speciaal anti-allergieprogramma, maar ook een intensief reinigingsprogramma voor outdoor- en sportkleding. Moddervlekken en sporen van gras en bladeren leveren dus nooit meer problemen op. Vind je strijken geen probleem maar hou je er toch van als je hier zo min mogelijk tijd mee kwijt bent? Gebruik dan de speciale stoomtechnologie van deze AEG. Je was heeft aantoonbaar minder kreukels en dat gaat je tijdwinst opleveren. Heb je was dat alleen maar opgefrist hoeft te worden. Gebruik dan de Eco TimeSave-optie. In zeer korte tijd is je was weer schoon en fris.
Stille werking en zeer zuinig met water en energie
Deze AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS heeft een geluidsniveau van slechts 47 dB, te vergelijken met het geluidsniveau van een normaal gesprek. Dat zorgt voor rust in je huis, ook al was je midden in de nacht. Met een jaarverbruik van slechts 97 kWu behoort deze wasmachine tot de allerzuinigste modellen op de markt. Hij is zelfs 50% zuiniger dan de allerhoogste energie-efficiëntieklasse A+++.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle AEG ProSteam wasmachine L8FE84CS reviews

About the Author