AEG SoftWater wasmachine L9FE96CS review

AEG SoftWater wasmachine L9FE96CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG SoftWater wasmachine L9FE96CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alles over de AEG wasmachine L9FE96CS
Een wasmachine die 9 kilo wasgoed tegelijk verwerkt en ook nog zuinig is? AEG maakt het mogelijk. Je hebt bovendien de keuze uit programma’s die variëren van 20 minuten tot een uitgebreide cyclus van 247 minuten, precies wat je wilt.
Door en door schoon
AEG is een topmerk. AEG is 'aus Erfahrung gut' zoals de Duitsers zeggen. Deze wasmachine is gemaakt om je kleding zo voorzichtig mogelijk te behandelen en tegelijk grondig schoon te krijgen. Daar is het ontwerp van de trommel op afgestemd en daar is ook verder goed over nagedacht. AEG heeft als eerste fabrikant ionenuitwisselingsfilters ingebouwd in zijn wasmachines. Met die geavanceerde technologie worden schadelijke mineralen uit het leidingwater gefilterd en komt er alleen water van optimale kwaliteit bij je was. Zo kun je bij lagere temperaturen toch je was door en door schoon krijgen. Het wasmiddel werkt efficiënter met het zachte, gefilterde water en je was voelt heerlijk aan. Ook kleuren blijven zo lang mooi.
Moderne techniek voor snel resultaat
In deze AEG machine worden wasmiddel en wasverzachter vermengd met water voordat ze je kleding in de trommel bereiken. Dankzij deze ÖKOMix-technologie worden je wasmiddel en je wasverzachter volledig opgelost en bereiken ze elke vezel van het textiel. Je was wordt dus perfect gewassen en verzorgd zonder dat je meer wasmiddel en wasverzachter hoeft te gebruiken. Sterker nog, je zult merken dat je in deze wasmachine minder wasmiddel nodig hebt om een stralend schone was te krijgen. Ook met water en energie is deze machine zuinig. De ProSense-technologie weegt de belading van de trommel en past het programma daar automatisch op aan. Zo gebruik je nooit te veel water, en draait de machine ook niet langer dan nodig is. Dat spaart niet alleen energie, maar ook tijd. Bovendien slijt je kleding minder snel als het korter ronddraait in de machine. Voor licht vervuilde was of voor een opfrisbeurt tussendoor kun je het stoomprogramma gebruiken. Geurtjes verdwijnen en kreukels verminderen. Je kunt je kleding snel weer aan, want het stoomprogramma werkt op droge kleding.
Inverter motor
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 791.00

Bekijk alle AEG SoftWater wasmachine L9FE96CS reviews

About the Author