AEG wasmachine L6FB84GS review

AEG wasmachine L6FB84GS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG wasmachine L6FB84GS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grote capaciteit en superieure motor
Met een maximale vulcapaciteit van acht kilogram en maximaal 1400 toeren bij het centrifugeren kan deze voorlader van AEG iedere kleine of grote was moeiteloos aan. De AEG L6FB84GS heeft bovendien een invert motor die langer meegaat, betere prestaties levert en minder geluid maakt dan een traditionele motor met koolborstels.
Betere bescherming en minder energieverbruik
Deze wasmachine van AEG beschermt je kleding beter en wast zelfs in korte tijd nog superzuinig:
Minder slijtage en lager energieverbruik: iedere wasbeurt weer weegt de ProSense-technologie je wasgoed zeer nauwkeurig. Daardoor wordt je kleding niet langer dan noodzakelijk gewassen, zonder dat dit ten koste gaat van het wasresultaat. Deze optimale wasduur voorkomt niet alleen onnodige slijtage aan je kleding, maar bespaart je ook water en energie.
De zuinigste in zijn klasse: het energielabel A+++ geeft aan dat de AEG L6FB84GS tot de zuinigste wasmachines in zijn klasse behoort. Ten opzichte van een oudere wasmachine of een nieuwe machine met energielabel A+ of A++ bespaar je aanzienlijk op water- en energiekosten.
Speciale trommel beschermt je kleding beter: de ProTex-trommel van deze wasmachine is zo ontworpen dat je kleding tijdens de hele wasbeurt beter wordt beschermd. Extra gaatjes in de trommel zorgen ervoor dat je wasgoed minder wordt opgerekt, terwijl kleine waterstraaltjes je kleding optillen en de aanraking met het draaiende deel van de machine verminderen.
Meer plezier van je wasverzachter: met deze wasmachine van AEG wordt je kleding voelbaar zachter. De SoftPlus-functie zorgt er namelijk voor dat je wasverzachter beter kan inwerken op je wasgoed, wat resulteert in zachtere stoffen die dankzij de vezelbescherming langer meegaan.
Ook in kortere tijd superzuinig wassen: terwijl eco-wasprogramma's bij veel andere machines veel langer dan normaal duren, bespaar je met het supersnelle Eco Timesave programma niet alleen energie en water, maar is je was ook nog eens sneller klaar.
De betrouwbare AEG L6FB84GS gaat niet alleen superzuinig met water en energie om, maar is al net zo zuinig op je kostbare kleding.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle AEG wasmachine L6FB84GS reviews

About the Author