AEG wasmachine L6FB84IT review

AEG wasmachine L6FB84IT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG wasmachine L6FB84IT

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Doseer energie en water perfect met de AEG L6FB84IT
Je beddengoed, kleding, handdoeken en ander textiel wil je zo goed mogelijk verzorgen en steeds netjes houden. De AEG L6FB84IT is het toestel dat dit allemaal perfect voor je doet. Deze wasmachine heeft heel wat interessante functies zoals de ProSense-technologie en een kledingvriendelijke ProTex-trommel.
Ruime vulopening vooraan
De AEG L6FB84IT is een wasmachine met een vulcapaciteit van 8 kg, goed voor een gezin van vier of vijf personen. De ruime vulopening vooraan is handig om de was in- en uit te laden en om te kijken of er niets in de trommel is achtergebleven.
ProSense-technologie weegt je wasgoed
Het touchscreen van de AEG wasmachine L6FB84IT biedt je het volledige overzicht over alle wasprogramma's. Het toont je bijvoorbeeld ook hoe lang een programma nog loopt. Met ProSense-technologie wordt voor elke lading het gewicht automatisch bepaald. Daarna past het toestel elk programma qua waterverbruik en tijd aan, op basis van het gewicht. Daardoor gebruikt het toestel slechts het noodzakelijke minimum aan water en energie. Een leuk neveneffect hiervan is dat je kleding ook veel minder snel verslijt.
ProTex-trommel beschermt je kleding
Ook de ProTex-trommel helpt om je kleding te beschermen. De waterstromen glijden langs de rand van je trommel en brengen je kleding naar het centrum van de trommel. Bovendien heeft een ProTex-trommel meer gaatjes om water af te voeren dan een traditionele trommel, wat ervoor zorgt dat je kleding zijn vorm beter behoudt na het spoelen en het centrifugeren.
Minimumverbruik van water en energie
In totaal heb je de keuze tussen tien wasprogramma's. Sportkleding, wol of zelfs donsdekens was je zo op de best mogelijke manier. Ook is er een kort en een ecologisch programma dat een minimum aan water en energie verbruikt, maar je was toch helemaal schoon maakt. Kortom, ben je op zoek naar een kwalitatief hoogstaande wasmachine die voor jou berekent hoeveel water en energie je moet verbruiken, dan is de AEG wasmachine L6FB84IT jouw volgende wasmachine!

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG wasmachine L6FB84IT reviews

About the Author