AEG wasmachine L6FBBERLIN review

AEG wasmachine L6FBBERLIN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG wasmachine L6FBBERLIN

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

AEG wasmachine L6FBBERLIN
Met een trommelinhoud van maar liefst negen kilogram is deze AEG zeer geschikt om veel wasgoed tegelijk te verwerken. Bovendien heeft het apparaat verschillende wasprogramma's, een automatische beladingssensor en een uitgestelde start timer functie!
Langer genieten van jouw mooie kledingstukken
Dankzij verschillende wasprogramma's kun je voor elk soort was een geschikt programma instellen. Omdat het programma speciaal geschikt is voor de was die je in de machine plaatst, blijft het wasgoed langer mooi. Het apparaat beschikt onder andere over de volgende programma's: synthetica, katoen, wol, anti-allergie, fijne was en een jeans programma. Behalve de verschillende wasprogramma's kun je bij dit apparaat ook profiteren van de ProSense-technologie. Met ProSense wordt het wasgoed in de machine automatisch gewogen, zodat het programma daarop afgestemd kan worden. Het apparaat zal niet langer draaien dan nodig is, maar zorgt er wel voor dat jouw kleding volledig schoon wordt. Dankzij deze innovatieve oplossing wordt slijtage van de kleding verminderd.
Bespaar water en energie
Omdat de ProSense-technologie ervoor zorgt dat de hoeveelheid water en tijd wordt afgestemd op het wasgoed, zal het apparaat automatisch water en energie besparen. Dit draagt bij aan energie-efficiëntieklasse van A+++-20%. Deze energie-efficiëntieklasse komt neer op een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 173 kilowattuur. Het gemiddeld jaarlijks waterverbruik komt neer op 10390 liter.
Betrouwbare en duurzame motor
De wasmachine beschikt over een duurzame en betrouwbare ÖKOInverter-motor. De meeste wasmachines werken met koolborstels, waardoor trillingen en slijtage ontstaan. Omdat de ÖKOInverter-motor geen gebruik maakt van deze koolborstels worden de eerder benoemde slijtage en trillingen verminderd. Een ander voordeel van de ÖKOInverter-motor is dat deze een minimum aan geluid produceert. Namelijk een geluidsniveau van 51 decibel tijdens het wassen. Andere productspecificaties, zoals: een kinderslot, fraai LCD-scherm, uitgestelde start timer functie en aquaStop-functie, geven het apparaat nog net dat beetje extra. Al met al is deze energiezuinige wasmachine een luxe apparaat te noemen dat jouw kleding optimaal reinigt en slijtage verminderd. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle AEG wasmachine L6FBBERLIN reviews