AEG wasmachine L73484NFL Outlet review

AEG wasmachine L73484NFL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG wasmachine L73484NFL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Wassen met oog voor kleur en vezels
De AEG L73484NFL is een wasmachine met een ruime wastrommel voor een gemiddeld huishouden. Dankzij de zachte wastrommel en de speciale stoomprogramma's worden kleuren en vezels beschermd.
Stoomtechnologie voor delicate kledingstukken
De stoomprogramma's van deze wasmachine zijn ideaal voor delicate kledingstukken die geen volledig wasprogramma nodig hebben. Met een kort stoomprogramma fris je je kleding in korte tijd op en voorkom je onnodige slijtage.
Kleine wasjes, grote wasjes
De AEG L73484NFL kan met 8 kg inhoud met gemak het wasgoed aan van een gezin met 5 personen. Zo voorkom je dat wasgoed zich opstapelt en dat iemand moet wachten totdat zijn favoriete kledingstukken schoon zijn. Daarnaast kun je met het Extra-Quickprogramma tussendoor ook eenvoudig een kort wasje draaien. Een lading van 3 kg is in 20 minuten klaar.
Bespaar tijd en energie
Deze wasmachine is zeer effici├źnt op het gebied van tijd en energie. De L73484NFL draagt het energielabel A+++ en verbruikt gemiddeld slechts 191 kWu per jaar. Je bespaart energie doordat het waterniveau en de wastijd automatisch aangepast worden aan de hoeveelheid wasgoed. Daarnaast bespaar je tijd met de extra snelle wasprogramma's en de startuitstel-functie.
Grondige reiniging voor lastige vlekken
Eens in de zoveel tijd heeft iedereen te maken met lastige vlekken door bijvoorbeeld olie, etensresten of modder. De AEG L73484NFL is uitgerust met een speciale optie om vlekken te behandelen. Met name in combinatie met de 4-fasenspoeling verwijder je vrijwel elke vlek uit elk kledingstuk.
De AEG L73484NFL is een veelzijdige en zuinige wasmachine die overweg kan met delicate kledingstukken en afrekent met lastige vlekken.
Bekijk alle producten van AEG

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle AEG wasmachine L73484NFL Outlet reviews

About the Author