AEG wasmachine L7FE84CS review

AEG wasmachine L7FE84CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG wasmachine L7FE84CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG wasmachine L7FE84CS
Deze 8 kg wasmachine is uitgerust met een SoftPlus-technologie voor zachter wasgoed en ProSteam-technologie voor minder kreuk. Slimme sensors reguleren de wascyclus nauwkeurig. Een groot LED scherm zorgt voor optimaal bedieningsgemak.
ProSteam: 30% minder kreuk
De AEG wasmachine L7FE84CS is uitgerust met ProSteam-technologie om je kleren behoedzaam te stomen aan het einde van de wascyclus. Dit zorgt voor 30% minder kreuk, waardoor je het wasgoed gemakkelijker en sneller kunt strijken. De stoom verwijdert ook geurtjes uit de stoffen. Om het stomen aan een wasprogramma toe te voegen hoef je slechts de Plus-Steam toets in te drukken. De wasautomaat biedt je ook de mogelijkheid om een apart Stoom-programma te selecteren.
SoftPlus: geniet van zachtere kleding
SoftPlus zorgt ervoor dat je wasverzachter optimaal wordt benut. Tijdens de laatste spoelcyclus wordt het wasgoed zorgvuldig over de trommel gespreid en geweekt, waardoor de wasverzachter elk deel van de stof kan bereiken. Je kleren en handdoeken komen zachter, soepeler en gladder uit de trommel.
ProSense: bespaar water, energie en tijd
ProSense-technologie meet hoeveel wasgoed er in de trommel zit en past automatisch de wastijd en het water- en energieverbruik hierop aan. Voor 2 kg wasgoed verbruikt het apparaat ongeveer 70% minder energie dan bij een volle lading en is de wastijd ongeveer 60% korter. De sensors berekenen eveneens de juiste hoeveelheid water die nodig is. ProSense is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook goed voor de duurzaamheid van je kleding.
Het bedieningsgemak van de AEG wasmachine L7FE84CS
De wasmachine heeft een mooi bedieningspaneel met een handige draaiknop voor de 10 programma's. Bij een gekozen wasprogramma kun je zelf nog de temperatuur aanpassen en de snelheid van het centrifugeren (tot 1400 toeren per minuut). Op het grote LED beeldscherm zie je duidelijk de gekozen instellingen en de resttijd van het programma. De wasautomaat biedt ook startuitstel en een eco stand. Met de erg stille en A+++ energiezuinige L7FE84CS van AEG ben je verzekerd van schone, kreukvrije, super zachte was.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle AEG wasmachine L7FE84CS reviews

About the Author