AEG wasmachine L7FE84EW Outlet review

AEG wasmachine L7FE84EW Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG wasmachine L7FE84EW Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG ProSteam wasmachine L7FE84EW
Deze AEG ProSteam wasmachine is een voorlader van een Duits topmerk: dat betekent kwaliteit en gemak voor jou. De machine beschikt over diverse snufjes en vele programma's. Het model is voorzien van een nieuwe technologie, namelijk de ProSteam-technologie. Deze zorgt ervoor dat er minder snel kreukels ontstaan. Door de stoom wordt de kleding vlot opgefrist. Ideaal wanneer je vaak overhemden of beddengoed moet wassen, want dat scheelt veel werk bij het strijken. Op die manier kunnen ze weer snel worden gedragen. De wasmachine biedt ruimte aan maar liefst 8 kg was per wasbeurt.
Alleen het beste is goed genoeg
Dit model is niet alleen voordelig voor je was. Je bespaart hiermee ook nog eens water en energie. Dat is natuurlijk goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. De machine is eveneens voorzien van de ProSense-technologie. Die zorgt ervoor dat het programma volledig wordt afgestemd op jouw was. Zo wordt er slechts de tijd gebruikt die nodig is voor de was die jij wilt draaien.De machine is bovendien voorzien van een ÖKOInverter-motor. Deze is bijzonder efficiënt, omdat er uitstekende prestaties worden geleverd en de machine toch duurzaam en milieuvriendelijk is. Het model valt onder energie-efficiëntielabel A+++.
Kleine voordelen, groot plezier
Het geluidsniveau voor het volledige programma varieert van 51 tot 75 decibel, waardoor je hier weinig hinder van zal ondervinden. Een ander groot voordeel van deze AEG is de eenvoudige bediening. De machine heeft een aantal logische programma's die jij alleen maar hoeft aan te klikken. Daarna doet het apparaat alles wat er nodig is om op de meest efficiënte manier jouw was tot in perfectie te verzorgen. Daarbij zorgt SoftPlus ervoor dat jouw was heerlijk zacht aanvoelt. Zo draag je jouw kleding met nog meer plezier en kruip je met een heerlijk gevoel onder de lakens. Neem niet met minder genoegen en kies voor de AEG ProSteam wasmachine L7FE84EW.

Laatst bekende prijs: € 569.00

Bekijk alle AEG wasmachine L7FE84EW Outlet reviews

About the Author