Bauknecht wasmachine TBKR65230 review

Bauknecht wasmachine TBKR65230 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht wasmachine TBKR65230

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Handige toegevoegde functies
Met deze machine hoef je niet bang te zijn voor waterschade. Dankzij de toegevoegde AquaStop-functie wordt de watertoevoer automatisch gestopt wanneer er enige vorm van lekkage wordt vastgesteld. Het stoppen van de toevoer van het water gaat door middel van een beveiligingsklep.
De uitgestelde start timer functie geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer de machine moet beginnen met draaien. Handig wanneer je bang bent om te vergeten dat je het apparaat nog aan moest zetten. Of je de machine nou 2 uur later of 23 uur later wilt laten draaien: het is mogelijk met deze machine van Bauknecht.
Een duidelijk bedieningspaneel dat jouw favoriete programma kan onthouden
Wanneer je een programma hebt gevonden dat optimaal resultaat geeft bij jouw wasgoed, kun je het programma opslaan bij jouw favorieten. Vervolgens kun je het programma in de toekomst nog sneller instellen.
Het duidelijke, Nederlandstalige bedieningspaneel aan de bovenzijde van het apparaat is goed zichtbaar. Met de draaiknop naast het bedieningspaneel stel je snel en eenvoudig het gewenste programma in.
Wanneer je graag een wasmachine in huis wilt halen die jouw was weer optimaal schoon krijgt en gemakkelijk is in gebruik, is deze machine van het merk Bauknecht zeer geschikt. Het apparaat zal jou de komende jaren snel en moeiteloos een frisse was bezorgen.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Bauknecht wasmachine TBKR65230 reviews

About the Author