Bauknecht wasmachine WA ECO 7180 review

Bauknecht wasmachine WA ECO 7180 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht wasmachine WA ECO 7180

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Onbezorgd wassen met de Bauknecht WAKECO7180 wasmachine
Een uitzonderlijk schone was, wie wil dat nu niet? Met de Bauknecht WAKECO7180 verzeker jij jezelf van schone was en profiteer je bovendien van de Premium Care technologie. Dankzij een waterbed van 1.500 kussentjes ontstaat er minder wrijving tussen de trommel en het wasgoed. Deze wastrommel van Bauknecht is geschikt voor zowel grote als kleine wasjes en zorgt voor een uitstekend wasresultaat. Wat wil je nog meer?
Delicaat wassen
Deze unieke wasautomaat van het merk Bauknecht beschikt over Soft Move technologie. Dit betekent dat de trommelbewegingen zich aanpassen aan de hoeveelheid was en het desbetreffende wasprogramma. Daardoor ontstaat een optimaal wasresultaat. Voor elke was is er een perfecte behandeling. De wasautomaat heeft verder een eenvoudige bediening, dus zelfs een kind kan de was doen!
Specificaties van de Bauknecht WAKECO7180 wasautomaat
Benieuwd naar de belangrijkste specificaties van dit product? Wij zetten ze overzichtelijk voor je op een rij:
De wastrommel heeft een wascapaciteit van 8 kilo
De centrifugesnelheid bedraagt maximaal 1400 toeren
Een uitgestelde starttimer en startvertraging zijn aanwezig
De wasautomaat beschikt over een AquaStop-functie waarmee waterschade wordt voorkomen
Met een A+++ energieklasse is de automaat zeer energiezuinig in gebruik!
Een scherp geprijsde nieuwe wasmachine
Ben je op zoek naar een nieuwe wasautomaat? Met deze wasmachine van Bauknecht doe je ongetwijfeld een goede aankoop. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op de ProSilent motor. Voor een optimaal wasresultaat kun je met deze Bauknecht wasmachine uitstekend uit de voeten. Het product is aantrekkelijk geprijsd en voor een helder advies neem je contact op met onze verkoopadviseurs.
Met de Bauknecht WAKECO7180 verzeker jij jezelf van schone was en profiteer je bovendien van de Premium Care technologie. Dankzij een waterbed van 1.500 kussentjes ontstaat er minder wrijving tussen de trommel en het wasgoed. Deze wastrommel van Bauknecht is geschikt voor zowel grote als kleine wasjes en zorgt voor een uitstekend wasresultaat.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Bauknecht wasmachine WA ECO 7180 reviews

About the Author