Beko HTV7733XW0 review

Beko HTV7733XW0 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko HTV7733XW0

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko HTV7733XW0, wassen en drogen zonder moeite
De Beko HTV7733XW0 is een was-droog combinatie toestel waarmee je zowel de was kunt doen als het wasgoed drogen. Wat betreft de was heb je ruimte voor 7 kg wasgoed, wat niet min is. Grote zaken zoals bijvoorbeeld je beddengoed krijg je moeiteloos in het toestel dankzij de grote deuropening van maar liefst 35 cm. Wat het drogen betreft, heb je een capaciteit van 5 kg.
Kies het juiste programma voor je wasgoed met de Beko HTV7733XW0
Om kleding in een optimale staat te houden, is het belangrijk dat je over een aangepast wasprogramma beschikt. De Beko HTV7733XW0 heeft 16 verschillende programma's waaruit je kunt kiezen. Zo heb je altijd een programma ter beschikking dat helemaal aansluit bij het material van je wasgoed en de mate waarin het gereinigd moet worden. Dit voorkomt dat je kleding krimpt, beschadigd of vuil uit de machine komt. Enkele van de vele handige programma's zijn wol, delicaat, Xpress, was en droog en baby protect.
Een snelle was voor drukke mensen
Heb je een feestje op de planning staan, maar ben je vergeten om dat ene leuke jurkje te wassen? Met de Beko HTV7733XW0 is dat geen enkel probleem. in minder dan een uur kan je kleding wassen en drogen met het was & droog Express programma. Dit is vooral handig voor mensen met een druk leven die geen uren de tijd hebben om de was te doen. De resterende tijd indicatie geeft je bovendien exact aan hoe lang de machine nog nodig heeft om het programma af te werken. Zo weet je precies wat je intussen nog kunt doen en wanneer je exact klaar bent om te vertrekken.
Zuinig en knap toestel
Ook op vlak van energieverbruik heb je niet te klagen met de Beko HTV7733XW0 . Het toestel verbruikt amper 160 kWu op jaarbasis en valt in een A klasse. Gecombineerd met een strak en knap design is dit een effici├źnte machine waar je jarenlang plezier aan beleeft. Of je nu moet wassen of drogen, de Beko HTV7733XW0 staat voor je klaar.

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle Beko HTV7733XW0 reviews

About the Author