Beko ProSmart wasmachine WMY81483LMB2 review

Beko ProSmart wasmachine WMY81483LMB2 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko ProSmart wasmachine WMY81483LMB2

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko WMY81483LMB2, energiebesparend, kindvriendelijk en geruisloos
De Beko WMY81483LMB2 energiebesparende wasmachine met een capaciteit van 8 kilo zorgt geruisloos voor een frisse en schone was. Energiebesparend, kindvriendelijk en makkelijk te bedienen dankzij de extra grote vulopening.
Extreem zuinig en geruisloos
De Beko WMY81483LMB2 is dankzij de ProSmart Inverter motor een extreem zuinige wasmachine met A+++ energielabel, dat garant staat voor een energiebesparing tot maar liefst 50%. Het speciaal ontwikkelde aquafusion-systeem zorgt bovendien voor een 40% extra besparing op je wasmiddelverbruik. Een speciaal compartiment in de wasmiddellade maakt het mogelijk om ook vloeibaar en geconcentreerd vloeibaar wasmiddel te gebruiken. De BLDC-motor garandeert een geruisloze werking – het is zeker drie keer stiller dan de gemiddelde wasmachine – en verzekert vanwege de Beko Aquawave trommeltechnologie dat je wasgoed mooier blijft en langer meegaat. Dankzij de vulopening van maar liefst 34 cm is deze machine zeer handig in gebruik.
Kindvriendelijk, met uitgebreid wasprogramma
De Beko WMY81483LMB2 is een kindvriendelijke wasmachine. Het activeren van de optie kinderbeveiliging voorkomt namelijk dat de instellingen ongemerkt door kleine kindervingertjes kunnen worden veranderd. De uitgestelde startoptie biedt de mogelijkheid om een wasprogramma maximaal negentien uur later te beginnen. Het enige dat je hoeft te doen is de was in de machine stoppen, er wasmiddel aan toevoegen en een keuze maken uit het uitgebreide aanbod van zestien programma’s, onder meer voor donkergekleurd wasgoed en katoen of synthetische was. De machine start dan op het door jou aangegeven tijdstip.
Optimaal was- en droogresultaat
Voorzien van alle technologieën om een optimaal was- en droogresultaat te garanderen, centrifugeert de machine op maximaal 1400 toeren per minuut. Het beschikt ook over een automatische watercontrolesysteem, waarmee de hoeveelheid water automatisch aan de waslading wordt aangepast. Het nieuwe Beko Hi-Tech verwarmingselement heeft een met nikkel omklede metalen oppervlak, waardoor deze 50% minder ruw is. Roest en kalkaanslag krijgen daardoor minder kans en het verwarmingselement gaat wel honderd keer langer mee.
De Beko WMY81483LMB2 is een slimme keus als je op zoek bent naar een kindvriendelijke, zuinige en duurzame wasmachine die voor een schone en frisse was zorgt, telkens weer. Met 10 jaar garantie op de motor.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Beko ProSmart wasmachine WMY81483LMB2 reviews

About the Author