Beko was/droog combinatie HTV8734XS0 review

Beko was/droog combinatie HTV8734XS0 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko was/droog combinatie HTV8734XS0

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Met zijn goedkope A klasse energielabel en wascapaciteit van ruim 8 kilo, is deze kleine krachtpatser ideaal voor zowel het wassen als het drogen van de was. Met een handig display en geavanceerde functies is dit apparaat een echte aanrader!
Kleine krachtpatser met inhoud
Het is nu niet meer nodig om twee apparaten in huis te hebben voor zowel wassen als drogen want beide functies kunnen worden gevonden in de Beko was-droogcombinatie HTV8734XS0. Met een duidelijk display en de mogelijkheid om het apparaat tot 8 kilo te vullen tijdens het wassen en 5 kilo tijdens het drogen, biedt het apparaat je vele mogelijkheden. Zo kan je er ook op rekenen dat de was allergievrij wordt gewassen. Dit komt doordat het apparaat gebruik maakt van kuipbewegingen en temperatuurregulatie waar andere wasmachines en drogers deze mogelijkheden niet bieden waardoor de was nooit op een allergievrije manier zal worden verwerkt.
Gemakkelijke bediening en vele mogelijkheden
Het apparaat is makkelijk te bedienen en vele mogelijkheden zijn te ontdekken gaandeweg je de handleiding doorbladert. Zo worden vele aanwijzingen gegeven op het display en kan je gebruik maken van mogelijkheden zoals een uitgestelde start en het balanssysteem. Het apparaat maakt niet zoveel herrie zoals je van vele andere wasmachines of drogers gewend bent. Daarnaast is het een energiezuinig apparaat dat voorzien is van een A label zodat je ook veel kunt besparen op je energierekening. Met een eindcijfer A op het gebied van wasresultaat is het al meteen duidelijk dat je kan rekenen op een gewenst resultaat. Vanaf nu is het wassen en het drogen van je kleding een fluitje van een cent.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Beko was/droog combinatie HTV8734XS0 reviews

About the Author