Beko wasmachine WMY71432LM review

Beko wasmachine WMY71432LM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko wasmachine WMY71432LM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko wasmachine WMY71432LM
Deze voordelige Beko-wasmachine met Aquafusion en Dark Care combineert bijzonder goede zorg voor je wasgoed aan zuinigheid. Zo blijft je wasgoed langer mooi en bespaar je tegelijk water, energie en wasmiddel, en dat merk je in je portemonnee.
Besparend en betaalbaar
De gepatenteerde Aquafusion techniek zorgt voor een besparing van 5,5 kilo wasmiddel op jaarbasis. Dat is al gauw 120 euro tijdens de levensduur van je wasmachine. Beko heeft bovendien een speciaal programma ontwikkeld voor donkere en gekleurde was. Dit 'Dark Care' programma voorkomt dat je bonte was vaal wordt. Het energielabel van deze machine is A++. En de machine beschikt over een automatisch watercontrole systeem, dat betekent dat de hoeveelheid water vanzelf wordt aangepast aan de hoeveelheid was, en dat voorkomt onnodig hoog waterverbruik.
Veelzijdig en stil
De machine heeft een capaciteit van 7 kilo en een centrifugesnelheid van maximaal 1400 RPM (rotaties per minuut). De wasklasse scoort een A, want schoon wassen is de kracht van Beko. Dit model van Beko heeft bovendien een kinderslot, een groot display waar onder andere de resterende tijd op wordt aangegeven, en een uitgestelde start timer. Het geluidsniveau varieert van een stille 58 decibel tijdens het wassen tot een acceptabele 76 decibel tijdens het centrifugeren. Dankzij de Silent Tech zijwanden is deze wasmachine bijzonder stil. Ook het verwarmingselement is met speciale zorg ontwikkeld. Beko heeft een Hi-Tech verwarmingselement met nikkel-coating geïntroduceerd dat gemiddeld wel honderd keer langer meegaat dan een gewoon verwarmingselement. Je kiest dus met dit model voor een machine die niet alleen zuinig is in het gebruik, maar ook een lange levensduur heeft. Geen wonder dat gebruikers van deze wasmachine zeer tevreden zijn.
Bekijk hier alle producten van Beko

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Beko wasmachine WMY71432LM reviews

About the Author