Beko wasmachine WTE10744XDOS review

Beko AutoDose wasmachine WTE10744XDOS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko AutoDose wasmachine WTE10744XDOS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko wasmachine WTE10744XDOS
In deze fraaie wasmachine zit een ProSmart inverter-motor en een beschermende AquaWave trommel. De wasautomaat heeft 16 programma’s, waaronder een StainExpert programma voor het verwijderen van vlekken. AutoDose doseert het wasmiddel.
Voor al je wasgoed het juiste programma
De wasmachine is uitgerust met 16 programma’s, waarbij de temperatuur, zeepfasen en wastijden nauwkeurig zijn afgestemd op de lading. Er zijn programma’s voor o.a. lingerie, donker textiel, eco katoen en outdoor kleding.
Het StainExpert programma heeft speciale inweekfasen en wastemperaturen om vlekken te verwijderen op alle textielsoorten.
Het Handwas programma is voorzien van het WoolMark Apparel zorgcertificaat. Dit betekent dat zelfs wollen kleren met een handwas label veilig in de machine kunnen worden gewassen.
Met het DailyXpress programma was je in 28 minuten een volle lading wasgoed op een temperatuur van 30 °C.
Features van de Beko wasmachine WTE10744XDOS
Dankzij AutoDose hoef je niet meer te raden hoeveel wasmiddel en wasverzachter je aan het wasgoed moet toevoegen. Je hoeft slechts de voorraadbakken in wasmachine te vullen. AutoDose verdeelt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor gemiddeld 23 wasbeurten.
AquaWave-technologie beschermt je kleding in de trommel. De set peddels en het speciaal ontworpen trommelpatroon creëren een golfvormige beweging die je wasgoed behoedzaam verplaatst tijdens de cyclus.
De ProSmart inverter-motor heeft een uniek detectie systeem voor ongelijke verdeling. Dit levert een hoge energiebesparing op en laat de wasmachine op een laag geluidsniveau werken.
Volumaxx: maximale benutting van het volume
De WTE10744XDOS heeft een capaciteit van 10 kg wasgoed, maar is dankzij het Volumaxx ontwerp een stuk kleiner dan andere wasmachines met dezelfde trommelinhoud. Het bespaart je 10% aan ruimte in de badkamer of bijkeuken. De vrijstaande wasautomaat heeft een grote deur van getint glas en een stijlvol maar eenvoudig bedieningspaneel. Het LCD scherm toont je onder meer de gekozen instellingen, de resttijd en meldingen voor het aanvullen van wasmiddel. Voor een fijn bedrag haal je een complete wasmachine in huis die alle textielsoorten zuinig, snel en behoedzaam wast.

Laatst bekende prijs: € 445.00

Bekijk alle Beko AutoDose wasmachine WTE10744XDOS reviews

About the Author