Beko wasmachine WTE11744XDOS review

Beko AutoDose wasmachine WTE11744XDOS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko AutoDose wasmachine WTE11744XDOS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko wasmachine WTE11744XDOS
Met 16 wasprogramma's en een wascapaciteit van 11 kilo is deze wasmachine een apparaat waar je echt wat aan hebt. Bovendien heeft de machine een energie-efficiëntieklasse van A+++-20%. Dit betekent dat het apparaat zeer zuinig is met energie.
Optimale reiniging dankzij verschillende wasprogramma's
Met maar liefst 16 verschillende wasprogramma's weet je zeker dat jouw kledingstukken optimaal gereinigd kunnen worden. Zo is er onder andere een programma voor katoenen en wollen wasgoed, maar kun je ook sportkleding wassen met een speciaal daarvoor bestemd programma. Er is zelfs een wasprogramma dat geschikt is voor lingerie en een wasprogramma voor shirts. Het wolprogramma van deze machine heeft het WoolMark Handwash Safe zorgcertificaat. Je kunt er daardoor zeker van zijn dat jouw wollen kledingstukken veilig door de machine gereinigd worden.
De voordelen van zuinigheid
Het apparaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++-20%. Deze energieklasse heeft een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 191 kilowattuur per jaar. Het energieverbruik is vergelijkbaar met eenzelfde soort wasmachine met energie-efficiëntieklasse A+++, maar dan nog 20 procent zuiniger. Behalve dat deze zuinigheid een besparing oplevert op de kosten voor energie, is het ook een stuk beter voor het milieu.
Maak het jezelf gemakkelijk
Met de Autodose-technologie hoef je een maand lang geen wasmiddel meer toe te voegen. Het systeem meet namelijk zelf hoeveel wasmiddel er nodig is voor het wasprogramma dat je gebruikt. Dit scheelt weer een extra handeling en zorgt er bovendien voor dat er nooit meer met een te hoge dosering wasmiddel wordt gewassen. Wanneer je het liefst zo min mogelijk last van lawaai hebt, is deze wasmachine zeker een aanrader. De ProSmart Interver-motor heeft namelijk een wrijvingsloze werking, waardoor deze met wassen maar een geluidsniveau van 54 decibel produceert. Bovendien verbruikt de motor minder energie dan een reguliere motor en kun je rekenen op een langere levensduur. Behalve de 16 wasprogramma's, energiezuinigheid en andere innovatieve toevoegingen, is het apparaat voorzien van een kinderslot en een AquaStop-functie. Hierdoor is het apparaat te omschrijven als een betrouwbare machine die van alle gemakken is voorzien.

Laatst bekende prijs: € 509.00

Bekijk alle Beko AutoDose wasmachine WTE11744XDOS reviews

About the Author