Beko wasmachine WTV7711BW0 review

Beko wasmachine WTV7711BW0 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko wasmachine WTV7711BW0

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko WTV7711BW0: handig, gebruiksvriendelijk en ecologisch
De Beko WTV7711BW0 is een wasmachine met een wascapaciteit van 7 kilogram. Het toestel is geschikt om verschillende soorten wasgoed, waaronder kleding, lakens, dekens en zelfs donsdekens, op de best mogelijke manier te wassen. Bovendien is het toestel met het A+++ energielabel uitgerust. Het verbruikt een minimum aan water en energie voor een mooi wasresultaat.
Keuze tussen 15 wasprogramma's
De Beko WTV7711BW0 is goed voor een capaciteit van 7 kilogram, ideaal voor een gezin met vier personen. Het maximale aantal toeren per minuut tijdens het centrifugeren is 1400. Je hebt de keuze tussen maar liefst 15 wasprogramma's. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal programma voor hemden, voor wol, voor synthetisch textiel of voor katoen. Er zijn bovendien gespecialiseerde wasprogramma's voor donsjassen en dekbedden. Heel handig is ook aparte programma om je trommel te reinigen. Met het ecologische programma was je je kleding of ander textiel in de best mogelijke verhouding tussen energie en waterverbruik. Een koude was is ook mogelijk.
Spoelstop voor delicate was
Om delicate kledingstukken te wassen, kun je gebruik maken van de spoelstop. Daarbij blijft het wasgoed in het spoelwater tot je zelf het centrifugeren start. Is dit gedaan, dan laad je het wasgoed uit en hang je het op, waardoor er geen kreuken in het wasgoed zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je was niet te laten centrifugeren en nat op te hangen. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je gordijnen wast.
Automatisch watercontrolesysteem voor optimale dosering van water
De trommel van dit toestel is gemaakt uit textielvriendelijk roestvrij staal. Er is een overstroombeveiliging voorzien. Bij het kleinst mogelijke lek stopt de watervoorziening onmiddellijk. Om nooit te veel water te gebruiken, heeft Beko ook een automatisch watercontrolesysteem in dit toestel ingebouwd. Per cyclus verbruik je maximum 46 liter water, wat een heel zuinig resultaat is. De bediening van het toestel is heel handig en gebeurt met draaiknoppen op het toestel. De vulopening is ruim, waardoor je gemakkelijk grote stukken in het toestel kunt inladen. Kortom, ben je op zoek naar een handige, gebruiksvriendelijke en ecologische wasmachine, dan is de Beko wasmachine WTV7711BW0 een uitstekende keuze!

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Beko wasmachine WTV7711BW0 reviews

About the Author