Beko wasmachine WTV7712BLS review

Beko wasmachine WTV7712BLS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko wasmachine WTV7712BLS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Energiezuinig wassen met de Beko WTV 7712 BLS
Wassen wordt een makkelijke en vooral energiezuinige klus met de ProSmart wasmachine. De ProSmart motor is 50% meer energiebesparend ten opzichte van koolborstel motor, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en bevat een uniek en gepatenteerd detectie systeem voor ongelijke verdeling. De ProSmart Inverter Motor verlengt daardoor de levensduur van jouw wasmachine voor jaren zorgeloos was gemak. Kortom, deze motor is stil en krachtig en heeft je maar liefst 10 jaar garantie.
Voor elk kledingstuk een wasprogramma
Je hoeft je geen zorgen te maken over kledingstukken die niet gereinigd genoeg, of zelfs beschadigd, uit de wasmachine komen. In de 15 beschikbare programma's vind je onder andere een Katoenprogramma, Babyprotect, een Xpress Superkort en een Daily Xpress.
Minder strijken en schonere was
Dankzij de SteamCure technologie weet de WTV7712BLS precies op welk moment er stoom moeten worden toegevoegd bij de was om het beste resultaat te bereiken. Dit werkt bij de programma’s Overhemden, Donsjas en Hygiëne. Zo kan de machine vooraf stoom toevoegen om te helpen bij het losweken van vuil voor een beter resultaat bij vlekken. Ook kan de machine achteraf stomen om de kreukels met maar liefst 58% te verminderen. Het mooie is dat de WTV7712BLS zelf weet wat hij moet doen, zodat jij niks extra’s meer hoeft in te stellen.
Wanneer WoolMark?
Dat is grappig. Je herinnert je niet dat je de wollen sweater van je 7-jarig nichtje in de wasmachine had gestopt. Oh, wacht even, het is je eigen sweater, maar onherkenbaar gekrompen. Wij weten hoe dat voelt. Gelukkig zijn de wasmachines van Beko voorzien van het WoolMark Handwash Safe Care-certificaat voor hun wolprogramma. Daardoor kunnen ze al je wollen kleren behandelen met de zorg die ze verdienen. De wasmachines van Beko, die zijn voorzien van de ProSmart Inverter-technologie, dragen ook het WoolMark Apparel zorgcertificaat. Dit betekent dat zij zelfs je meest dierbare wollen kledingstukken die met de hand gewassen moeten worden, met uiterste zorg behandelen. Laat die arme sweater de laatste zijn die je op deze manier verliest.
Dagelijkse was klaar je in 28 minuten
Boodschappen doen: klaar. Koelkast schoonmaken: klaar. Druppelende kraan repareren: klaar. Een hele hoop wasgoed wassen in minder dan een half uur: klaar. Ja, dat zie je goed: Daily Express van Beko kan in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C. Met zo´n snel programma kun je zo weer terug naar de lange lijst van dingen die je nog moet doen. Kijk eens aan, helemaal georganiseerd en productief!

Laatst bekende prijs: € 329.95

Bekijk alle Beko wasmachine WTV7712BLS reviews

About the Author