Beko wasmachine WTV8712BLS review

Beko wasmachine WTV8712BLS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko wasmachine WTV8712BLS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko wasmachine WTV8712BLS is zuinig en veelzijdig
Met de zeer zuinige Beko wasmachine WTV8712BLS kun je met gemak de was van een groot gezin aan. Je krijgt veel standaard wasprogramma's om echt op maat te kunnen wassen. De speciale trommel van deze wasmachine beschermt delicate stoffen erg goed.
Veel capaciteit en wasprogramma's
Heb je regelmatig veel was? In deze Beko wasmachine WTV8712BLS kun je in één wasbeurt maar liefst 8 kg wasgoed kwijt. Door deze hoge wascapaciteit ben je minder tijd kwijt met wassen en is alles toch hygiënisch schoon. Deze Beko wasmachine is voorzien van 15 standaardprogramma's, waaronder een speciaal programma voor outdoor- en sportkleding. De deur van deze wasmachine is met zijn diameter van 35 cm extra breed. Erg handig als je bijvoorbeeld dekbedden wilt wassen. Draag je graag wol of andere fijne stoffen, die je normaal met een handwasje zou schoonmaken? Deze wasmachine heeft hier speciale programma's voor.
Slimme sensoren en goede beveiliging
De slimme sensoren van de Beko wasmachine WTV8712BLS kunnen de mate van vervuiling van je wasgoed zien en passen daar de hoeveelheid spoelwater en wasmiddel op aan. Dat vertaalt zich in minder waterverbruik en dat is voordelig voor het milieu en voor je portemonnee. Je hebt vast bepaalde kledingstukken die je vaker draagt en die tot je favorieten behoren. Veelvuldig wassen zal op den duur je kleding doen slijten. Echter, door het speciale patroon van de trommel en de door Beko ontwikkelde Aquawave-technologie wordt je was door en door schoon, zonder bloot te staan aan wrijving. Je favoriete kleding blijft hierdoor langer in goede conditie.
Beter resultaat met minder kreukel
De Beko WTV8712BLS heeft bovendien verschillende programma’s die voorzien zijn van SteamCure technologie. Bij deze programma’s weet de wasmachine wanneer er stoom moet worden toegevoegd voor het beste resultaat. Zo helpt stoom aan het begin van het programma om vuil los te weken en helpt stoom achteraf het programma om kreukels in de kleding te verminderen. Dit scheelt maar liefst 58% kreukels. De SteamCure technologie werkt op dit model bij de wasprogramma’s Overhemden, Donsjas en Hygiëne.
Weinig geluid en zeer zuinig met energie
Het is slim om je was te draaien op tijdstippen waarbij je kunt profiteren van voordelige nachttarieven. Echter, je wilt ook genieten van een ongestoorde nachtrust en niet wakker schrikken van achtergrondgeluid. Deze Beko wasmachine WTV8712BLS is met een geluidsniveau van 54 dB stil genoeg om je door te laten slapen. Op jaarbasis verbruikt je wasmachine ongeveer 175 kWu. Vergeleken met wasmachines uit dezelfde klasse mag je dit bijzonder zuinig noemen. Deze Beko wasmachine is dan ook geplaatst in de zuinigste energie-efficiëntieklasse A+++. Je gaat hierdoor concreet geld besparen.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Beko wasmachine WTV8712BLS reviews

About the Author