Beko wasmachine WTV8744XDW review

Beko wasmachine WTV8744XDW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko wasmachine WTV8744XDW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko wasmachine WTV8744XDW: ruim en energiezuinig
De Beko WTV8744XDW is een wasmachine met een capaciteit van 8 kilogram wasgoed. Ideaal dus voor een gezin van 4 of 5 personen. Sportkleding of andere sterk vervuilde was is geen probleem voor dit toestel. Ook kleine wasjes kunnen perfect, want je hebt de keuze uit maar liefst 16 aangepaste wasprogramma's.
Grote waaier aan wasprogramma's
Gebruik je de Beko wasmachine WTV8744XDW, dan kun je onder andere kiezen tussen een was voor katoen, synthetisch textiel, sportkleding of mini-wasjes. Deze programma's zijn allemaal uiterst energiezuinig dankzij het A+++-energielabel. Dankzij de automatische dosering gebruikt het toestel nooit te veel wasmiddel of wasverzachter. Op basis van de belading en het type wasprogramma bepaalt de wasmachine de perfecte hoeveelheid wasmiddel. Als je dit wenst kun je wel nog steeds handmatig wasmiddel toevoegen.
Restvochtpercentage van 53%
De Beko wasmachine WTV8744XDW heeft een grote opening vooraan zodat je heel gemakkelijk je was kunt inladen. De bediening gebeurt met een grote draaiknop en toetsen vooraan op het toestel. De instellingen die je gekozen hebt, lees je van een helder ledscherm af. Bij het centrifugeren haalt het toestel een maximaal toerental van 1400 toeren per minuut. Dit zorgt voor een heel goed restvochtpercentage van 53%. Zo is je wasgoed in de kortste keren helemaal droog en klaar om te strijken of op te bergen in de kast.
Spoelstop voor delicate was
Bovendien heeft het toestel nog meer handige functies. Zo kun je bij de Beko WTV8744XDW een spoelstop instellen. Hierbij onderbreekt het toestel het wassen net voor het centrifugeren. Het wasgoed blijft dan een gewoon in het water liggen. Je kunt dan zelf bepalen wanneer het centrifugeren mag starten en het wasgoed direct daarna uitladen. Zeer delicate was kun je nat uitladen en direct ophangen, zodat er geen kreuken in komen door het centrifugeren. De kinderslotbeveiliging beschermt je kinderen terwijl ze al spelend de wereld verkennen. Kortom, ben je op zoek naar een ruime wasmachine die weinig energie en water verbruikt, dan doe je met de Beko wasmachine WTV8744XDW een uitstekende keuze voor jouw volgende wasmachine.

Laatst bekende prijs: € 419.00

Bekijk alle Beko wasmachine WTV8744XDW reviews

About the Author