Beko wasmachine WTV8812BW review

Beko wasmachine WTV8812BW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko wasmachine WTV8812BW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko wasmachine WTV8812BW
De trommel van deze wasmachine is zo ontworpen dat deze zo weinig mogelijk slijtage veroorzaakt aan jouw kledingstukken. Bovendien kun je profiteren van 15 verschillende wasprogramma's die geschikt zijn voor verschillende soorten textiel.
Stil en zuinig
Met een geluidsniveau van 52 decibel is het apparaat vrij stil te noemen. Omdat de machine niet veel overlast veroorzaakt, heb je meer mogelijkheden om het apparaat te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een open keuken. Met een energie-effici├źntieklasse van A+++ weet je zeker dat je een apparaat in huis haalt dat zuinig is met energie. Het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik komt neer op 195 kilowattuur. Beter voor het milieu, maar ook zeker voor jouw portemonnee!
Beko maakt het jou zo gemakkelijk mogelijk
De ontwerpers van deze Beko wasmachine WTV8812BW hebben er alles aan gedaan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft de trommel een wascapaciteit van acht kilogram, waardoor er veel textiel tegelijk gewassen kan worden en jij dus lekker snel klaar bent met deze huishoudelijke klus. Dankzij de startuitstel functie kun je instellen dat de machine op een later moment gaat draaien. Dit kan tot wel 19 uur in de toekomst.
Veiligheid staat voorop
Het merk Beko hecht veel waarde aan veiligheid. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een kinderslot, zodat ook huishoudens met kleine kinderen met een gerust hart gebruik kunnen maken van deze machine. Dankzij de AquaStop-functie hoef je niet bang te zijn dat er eventuele waterschade ontstaat. Het apparaat is namelijk voorzien van een beveiligingsklep die de watertoevoer automatisch afsluit als er een eventuele lekkage wordt geconstateerd. Gebruikers van deze Beko wasmachine WTV8812BW zullen al snel merken dat dit apparaat gemaakt is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Niet alleen het lage geluidsniveau en energieverbruik zijn een plus, maar ook alle andere extra's, zoals onder andere: het kinderslot, AquaStop-functie en de startuitstel functie.

Laatst bekende prijs: € 379.95

Bekijk alle Beko wasmachine WTV8812BW reviews

About the Author