Bosch wasmachine (inbouw) WIW24340EU review

Bosch wasmachine (inbouw) WIW24340EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine (inbouw) WIW24340EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch wasmachine (inbouw) WIW24340EU: een topper voor jouw wasgoed
Je kunt tegenwoordig natuurlijk niet meer zonder een goede wasmachine. In een modern huishouden ben je gewend te kunnen beschikken over onder andere schone kleding, bedtextiel, washandjes en handdoeken. Met een innovatief eigentijds model als de Bosch WIW24340EU kies je op alle fronten voor de topkwaliteit die jouw wasgoed verdient. Deze Bosch is te bedienen met de TouchControl toetsen inclusief LED indicatie voor programma verloop, toerental, resterende tijdsweergave, 24 u eindtijd vertraging en beladingscapaciteit. Ben je iets vergeten? Je kunt eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma met deze Bosch.
Zuinig en efficiënt de was doen
Deze topwasmachine van het Duitse Bosch heeft een ActiveWater Plus systeem met een sensor gestuurde constante beladingsherkenning en een geoptimaliseerde opwarming van het water. Hiermee wordt waterverspilling voorkomen doordat de sensor het waterverbruik nauwkeurig afstemt op de te wassen textielsoort en de exacte hoeveelheid was. Door de geoptimaliseerde watertoevoer wordt het wasgoed gelijkmatiger en sneller geweekt. De druppelvormige structuur van de VarioSoft-trommel wordt het water nog beter en sneller verdeeld. Een ActiveWater-wasmachine als de Bosch WIW24340EU zorgt op deze wijze voor efficiënt watergebruik. De Bosch WIW24340EU heeft een starttijduitstel van 24 uur waardoor je nog flexibeler kunt wassen omdat je zelf kunt instellen wanneer het door jou gekozen wasprogramma start. Op deze manier bepaal je altijd precies wanneer je wasgoed klaar is. Wel zo praktisch en gebruiksvriendelijk. De AquaStop-functie verzekerd je daarbij van nog meer onbezorgd wasgemak. Deze prachtig te integreren wasautomaat heeft een duurzame constructie waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van innovatieve techniek voor een door en door schone was. Met de Bosch WIW24340EU kies je voor uitstekende specificaties zoals:
Modern design
Energiezuinig efficiënt ActiveWater Plus systeem
24 uur startuitsteltijd voor nog meer flexibiliteit
een VarioSoft-trommel voor een beter was resultaat
AquaStop-functie
De Bosch WIW24340EU is een hypermodern apparaat dat iedere dag opnieuw met de nieuwste techniek en een energiezuinige werking op alle fronten bijdraagt aan snel, eenvoudig en efficiënt wassen voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.”

Laatst bekende prijs: € 1249.00

Bekijk alle Bosch wasmachine (inbouw) WIW24340EU reviews

About the Author