Bosch wasmachine (inbouw) WIW28540EU review

Bosch wasmachine (inbouw) WIW28540EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine (inbouw) WIW28540EU

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Krachtige en duurzame inbouw-wasmachine
Kies voor een inbouw-wasmachine van een topmerk als Bosch als je voor kwaliteit gaat. De Bosch inbouw-wasmachine WIW28540EU is stil, sterk en zuinig.
Hoog prestatieniveau, laag verbruik
Een volledig integreerbare wasmachine is onzichtbaar als je hem niet nodig hebt. De Bosch WIW28540EU is zelfs bijna onhoorbaar als hij draait. Bij het centrifugeren op volle kracht produceert de wasmachine maximaal 67 decibel, maar het grootste deel van de was-cyclus hoor je niet meer dan 41 decibel. Dit is één van de stilste wasmachines die je kunt vinden, en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel als je machine in de keuken staat. Met een A+++ energielabel scoort de Bosch WIW28540EU bovendien de hoogst mogelijke kwalificatie als het om zuinigheid gaat. Met ActiveWater Plus stemt de machine het waterverbruik precies af op de hoeveelheid was, dus ook het waterverbruik is efficiënt. Optimale prestaties tegen zo laag mogelijke verbruikskosten, dat is de ideale formule van Bosch.
Draai je was in stilte
Wil je speciale programma's voor je donkere was, voor je overhemden of je sportkleding? Dat en nog veel meer kan de Bosch wasmachine WIW28540EU je leveren. Er is zelfs een extra stil nachtprogramma, want de koolborstelloze motor maakt een combinatie van duurzaamheid, zuinigheid en extreme stilte mogelijk. Je krijgt van Bosch 10 jaar garantie op deze motor, dus je weet zeker dat je lang kunt profiteren van al deze voordelen. De Bosch wasmachine WIW28540EU heeft een VarioTrommel met een speciale structuur. Zo wordt je delicate wasgoed optimaal beschermd tegen onnodige slijtage en wordt het water snel en gelijkmatig verdeeld. Deze luxe wasmachine is natuurlijk ook uitgerust met een aquastop-functie tegen overstroming en een start-uitstel om op elk gewenst moment een was te kunnen draaien. Maar liefst elf programma's, een capaciteit van acht kilo, een kinderslot en interieurverlichting maken de Bosch wasmachine WIW28540EU tot een complete en kwalitatief hoogwaardige machine. Voor mensen die alleen met het beste genoegen nemen is de WIW28540EU een ideale keuze.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Bosch wasmachine (inbouw) WIW28540EU reviews