Bosch wasmachine WAB28262NL review

Bosch wasmachine WAB28262NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAB28262NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

BOSCH WAB28262NL
Kleine wasjes, grote wasjes, het kan allemaal met de BOSCH WAB28262NL. Met zijn A+++ label zorgt het toestel voor een grote besparing op je energierekening. De verschillende wasprogramma's voor elk type textiel maken alle stukken in je garderobe kraaknet.
Fijne was, katoen, zijde? In totaal zijn er 15 programma's voorzien op de BOSCH WAB28262NL. Er is dus een aparte en gespecialiseerde behandeling voor elk type textiel. Zeer handig is ook het programma om snel even je lievelingsblouse of hemd op te frissen na een dagje dragen. Het komt zonder kreuken uit de trommel, handig! Met zijn 6 kilogram vulgewicht is de BOSCH WAB28262NL geschikt voor huishoudens tot 4 personen.
Geen last meer van allergieën en toch op lage temperatuur wassen
Heb je last van bepaalde allergieën en een gevoelige huid? Maak dan bij de BOSCH WAB28262NL gebruik van het antiallergisch wasprogramma. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld stuifmeel, dierenharen of pollen volledig uit je kledij verdwijnen.
Wie bijvoorbeeld overdag naar werk gaat maar toch tijdens de dag een wasje wenst te doen kan gebruik maken van het startuitstel. Zo start je je wasprogramma op het moment dat je dat zelf wenst. Je was is klaar als je 's avonds thuiskomt of als je 's morgens opstaat. Een akoestisch signaal laat je weten dat de was opgehangen kan worden. Met zijn 1400 toeren per minuut en zijn 77 decibel scoort de wasmachine uitstekend op het vlak van geluid.
Zuinig op water
Vind je ook dat je niet te veel water moet verspillen als het niet hoeft? De BOSCH WAB28262NL zorgt op een intelligente manier ervoor dat de hoeveelheid water die gebruikt wordt afgestemd is op het volume. Een sensor meet het gewicht en volume en laat dan net genoeg water stromen in de trommel. Dankzij enkele slimme opties verkort je de was ook met 40 of 10%, zonder je kledij op een hoge temperatuur te wassen.
Kortom, met de BOSCH WAB28262NL koop je een moderne, ecologische en slimme wasmachine die je helemaal aan je eigen behoeften aanpast. Een stralende dag begint bij nette kleren nietwaar?

Laatst bekende prijs: € 304.13

Bekijk alle Bosch wasmachine WAB28262NL reviews

About the Author