Bosch wasmachine WAK28240NL review

Bosch wasmachine WAK28240NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAK28240NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zeer zuinige machine van Bosch
Bij Bosch weten ze wel hoe je een goede wasmachine moet maken. Alle technologie die bij dit bedrijf is ontwikkeld wordt nu ingezet voor de Bosch WAK28240NL, een wasmachine die krachtig maar toch ook erg zuinig is.
Een apparaat in een zeer gunstige energieklasse
Wasmachines gebruiken heel wat water en energie. Maar tegenwoordig zijn wasmachines een stuk zuiniger en energievriendelijker. Neem bijvoorbeeld deze Bosch WAK28240NL, die zelfs het energielabel A+++ heeft gekregen. Dit houdt in dat je er op kunt rekenen dat er nooit teveel water of energie wordt verbruikt. Prettig om er op die manier aan bij te dragen dat de energierekening niet al te hoog wordt.
Meerdere opties met VarioPerfect
Dit mooie apparaat van Bosch is uitgerust met VarioPerfect, een technologie waarmee je de wastijd van bepaalde programma's tot wel 65% korter kunt maken. Er zijn ook opties binnen VarioPerfect waarmee het mogelijk is om tot wel 50% zuiniger te wassen. Dat is nog eens een machine die met je portemonnee meedenkt!
Geen zorgen over beschadigingen aan je was
Met de Bosch WAK28240NL hoef je er niet bang voor te zijn dat je was beschadigd raakt. Hij is namelijk uitgerust met een speciale wastrommel, de WaveDrum. Deze trommel is dusdanig ontworpen dat je was altijd in perfecte staat blijft. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat er beschadigingen aan je was op gaan treden. Iedereen die wel eens een kledingstuk beschadigd uit de wasmachine heeft gehaald zal dat een prettige ontwikkeling vinden.
Nooit te veel water gebruiken
Dankzij het ActiveWater systeem gebruikt de Bosch WAK28240NL nooit teveel water. Het watergebruik wordt automatisch afgestemd op de hoeveelheid was die er in de machine zit. Dit bespaart water en kosten en is daarnaast ook nog eens een stuk beter voor het milieu.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAK28240NL reviews

About the Author