Bosch wasmachine WAN28070NL Outlet review

Bosch wasmachine WAN28070NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAN28070NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Stil, duurzaam en zuinig wassen met de Bosch Serie 4 Wasmachine
Vul je huis met de geur van schoon wasgoed die je net uit je Bosch Serie 4 wasmachine haalt. De Bosch WAN28070NL is bijzonder stil en duurzaam dankzij de koolborstelloze motor. En door de VarioPerfect technologie met slimme programma-opties wast hij bovendien 65% sneller of 50% zuiniger.
Nooit meer water gebruiken dan nodig
Deze wasmachine van Bosch maakt tevens gebruik van de ActiveWater technologie. Daardoor maakt het niet meer uit of de trommel maar voor de helft gevuld is. ActiveWater stemt het waterverbruik namelijk af op de hoeveelheid wasgoed die je erin stopt. Zo bespaar je op het waterverbruik. Beter voor het milieu en, ook niet onbelangrijk, beter voor je portemonnee.
Niet meer wakker liggen van je wasmachine of de elektriciteitsrekening
Met een geluidsniveau van 53dB (74dB bij centrifugeren) is de wasmachine extreem stil te noemen. Wil je je wasjes draaien wanneer je profiteert van zuinige stroomtarieven maar niet wakker liggen van een wasmachine die te veel herrie maakt? Dan is de Bosch Serie 4 een perfecte keuze.
Geen vergeten sokken meer die op de volgende was moeten wachten
Je kent het wel. Je hebt net de was aangezet en vindt daarna nog een kledingstuk wat er eigenlijk bij had gemoeten. Geen probleem! Want met de handige bijvulfunctie pauzeer je het programma en voeg je dat vergeten kledingstuk gewoon nog even toe.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAN28070NL Outlet reviews

About the Author