Bosch wasmachine WAQ28363NL Outlet review

Bosch wasmachine WAQ28363NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAQ28363NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

0% waterverspilling en 20% energiezuiniger dan A+++
ActiveWater-technologie omvat een aantal sensoren rond de trommel die gedetailleerd meten wat de optimale instellingen zijn voor een bepaalde was, op basis van het volume en de textielsoort. Zo wordt exact de juiste hoeveelheid water toegevoegd tijdens het wassen en spoelen. In combinatie met een snelle en gelijkmatige verdeling wordt waterverspilling tot nul gereduceerd. Effici├źnt watermanagement, geoptimaliseerde verwarming en een zuinige eco-motor zorgen voor een extreem laag energieverbruik. De Bosch WAQ28363NL heeft een energielabel van A+++ -20%, wat betekent dat de wasmachine 20 procent minder energie verbruikt dan de meest besparende categorie.
Je wasautomaat verricht het denkwerk
Voor haast elk type wasgoed is er een perfect uitgewerkt programma, waaronder sport, overhemden, wol-handwas, zijde was, donkere was en jeans, allergie+, kreukherstellend en gemengde was. Met VarioPerfect heb je de mogelijkheid om de programma's in een kortere tijd of met gebruik van minder energie uit te voeren. Een enkele druk op de SpeedPerfect- of EcoPerfect knop is voldoende. In alle programma's levert de wasmachine uitstekend wasresultaat. Deze Bosch beschikt over een Wavedrum, waardoor kleding niet slijt of beschadigd tijdens de cyclus. Asymmetrische meenemers duwen het wasgoed behoedzaam naar het midden van de trommel, zodat het wasmiddel zonder belasting op de vezels diep in het textiel kan doordringen. Knopen en kledingdecoraties kunnen niet aan de binnenwand vasthaken.
Nog een aantal pluspunten:
EcoSilence Drive technologie: De koolborstelloze motor opereert erg stil.
AntiVibration wanden: De wasmachine trilt nauwelijks en kan makkelijk op een verhoging of een ander apparaat worden geplaatst.
Extra snel 15': Maximaal 2 kg licht bevuild wasgoed kan in een recordtijd van 15 minuten helder schoon worden gewassen (hoofdwas, spoelen en centrifugeren).
Met een vulgewicht tot 7 kg is dit model ideaal voor kleine gezinnen. De eigentijdse behuizing, het overzichtelijk display en de makkelijke bediening maken de multifunctionele wasmachine tot een prachtige keuze.
Bekijk meer wasmachines van Bosch

Laatst bekende prijs: € 464.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAQ28363NL Outlet reviews

About the Author