Bosch wasmachine WAT28320NL review

Bosch wasmachine WAT28320NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAT28320NL

Name
Review score

Product informatie:

Deze Serie|6 wasmachine van Bosch is extreem stil en is ook nog eens zeer energiezuinig. Andere pluspunten, zoals de startvertraging én bijvulfunctie, maken het apparaat een verrijking voor ieder huishouden.
Zuiniger dan ooit
Bosch gaat deze keer nog verder dan de beste energie-efficiëntieklasse van A+++. De energie-efficiëntieklasse van A+++ -30% maakt de machine namelijk nog 30% zuiniger in gebruik dan apparaten met een energie-efficiëntieklasse van A+++. Met een jaarlijks energieverbruik van ongeveer 122 kilowattuur is deze wasmachine daarom zeer energiezuinig te noemen. VarioPerfect maakt het mogelijk om de meeste programma's nog energiezuiniger of sneller te laten verlopen. De uiteindelijk besparing kan oplopen tot een energiebesparing van wel 50% en een tijdsbesparing van 65%.
Diverse functies voor meer gebruiksgemak
Behalve de standaard wasprogramma's zijn er nog zes speciale wasprogramma's, zoals het wol-handwasprogramma en kreukherstellende programma, aan het apparaat toegevoegd. Hierdoor wordt de machine nog geschikter voor verschillende soorten was. Bovendien is het ook een optie om de temperatuur en de maximale centrifugesnelheid te bepalen. De bijvulfunctie maakt het mogelijk om zelfs nog tijdens het wasprogramma wasgoed toe te voegen. Wanneer je veel wasmiddel gebruikt, kan het voorkomen dat er te veel sopschuim ontstaat. Met de sopschuimbewaking wordt dit in balans gebracht en kun je toch altijd rekenen op het schoonste resultaat. De startvertraging is tot een maximum van 24 uur in de toekomst in te stellen. Jij bepaalt wanneer de machine gaat draaien. Een functie die zorgt voor nog meer flexibiliteit.
Veilig in gebruik
AquaSecure waterbeveiliging: extra beveiliging op de watertoevoerleiding. De aanwezigheid van een kinderslot voorkomt vervelende ongelukjes en maakt jouw huishouden nog veiliger. De Bosch wasmachine WAT28320NL is met zijn witte kastontwerp, LED-display en nieuwe vormgeving van de wanden een plaatje om te zien. Dit in combinatie met alle handige functies maken van deze wasmachine een fijn apparaat dat een positieve toevoeging zal zijn in jouw huishouden.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAT28320NL reviews